Header Ads

Header ADS

9ο επεισόδιο Football Idols | Βασίλης Τζαλακώστας | Video

Σαβέβσκι - Τζαλακώστας
Με μία από τις πλέον καλτ φιγούρες στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Βασίλη Τζαλακώστα, συνεχίζεται η ποδοσφαιρική σειρά "Football Idols". Πρόκειται για μία απόπειρα της Super League, τριάντα επεισοδίων, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην χώρα μας. Το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της SL, που προλογίζει το βίντεο που είναι αφιερωμένο στον Βασίλη Τζαλακώστα, αναφέρει:

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έκανε την εμφάνισή της μία ομάδα που κατάφερε να βάλει τα «νταμάρια του Βύρωνα» στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Αθηναϊκό, που κατάφερε την πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, να γράψει ιστορία, φτάνοντας μέχρι τον τελικό Kυπέλλου και την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης.

Ετσι, την επόμενη σεζόν, αγωνίστηκε κόντρα στην Manchester United. Kατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να την υποχρεώσει να «καρδιοχτυπήσει» στο Old Trafford, όταν χρειάστηκε παράταση για να τον αποκλείσει.

Σε όλη αυτή την πορεία από τα «χωράφια» της Γ’ Εθνικής μέχρι και την Ευρώπη, ένας παίκτης υπήρξε το σύμβολο της ομάδας. Ο Βασίλης Τζαλακώστας, ο οποίος κατάφερε σε ηλικία 28 ετών να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο, που δεν ήταν άλλο από το να παίξει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό του πάθος και το ταλέντο του, ο Βασίλης Τζαλακώστας έχει μείνει στην μνήμη όλων των φιλάθλων και για την χαρακτηριστική του... κόμη. Ο ίδιος πρωταγωνιστής στο σημερινό επεισόδιο των «Football Idols», στέκεται σε αυτό με... παράπονο ότι δεν πρόλαβε την εποχή που όλοι «ξύριζαν» το κεφάλι τους γιατί έτσι ήταν η μόδα.

Πολύ περισσότερο όμως, στέκεται στην μεγαλειώδη πορεία με τον Αθηναϊκό, τις αναμετρήσεις με την Manchester United και την δική του ευκαιρία να σκοράρει, όταν τον νίκησε στο τετ α τετ που είχαν στην Αγγλία, το «βουνό» Peter Schmeichel.

Παράλληλα, θυμάται και την τεράστια εμπειρία της συμμετοχής σε τελικό του Kυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο απολαυστικός Βασίλης Τζαλακώστας λοιπόν στο σημερινό επεισόδιο του «Football Idols», στην αφήγηση της ζωής του για τους «Λόρδους του Βύρωνα»!

Οι Football Idols έρχονται στις οθόνες για να θυμηθούν και να θυμίσουν τις μεγάλες στιγμές της καριέρας τους να διηγηθούν ανέκδοτες ιστορίες, να περιγράψουν τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος, να ζήσουν ξανά την καριέρα τους, να μιλήσουν για την ζωή και τις προσωπικές τους στιγμές μακριά αλλά και μετά το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο επεισόδιο αφορούσε τον Νίκο Μαχλά, το δεύτερο τον Νίκο Αναστόπουλο, το τρίτο τον Βέλιμιρ Ζάετς, το τέταρτο τον Κώστα Ιωσηφίδη,. το πέμπτο τον Ντέμη Νικολαΐδη, το έκτο τον Αντώνη Νικοπολίδη, το έβδομο τον Ντίνο Κούη και το όγδοο τον Νόνι Λίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.