Header Ads

Header ADS

6ο επεισόδιο Football Idols | Αντώνης Νικοπολίδης | Video

Αντώνης Νικοπολίδης
Με έναν από τους σημαντικότερους τερματοφύλακες στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Αντώνη Νικοπολίδη, συνεχίζεται η ποδοσφαιρική σειρά "Football Idols". Πρόκειται για μία απόπειρα της Super League, τριάντα επεισοδίων, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην χώρα μας. Το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της SL, που προλογίζει το βίντεο που είναι αφιερωμένο στον Αντώνη Νικοπολίδη, αναφέρει:

Η θέση του τερματοφύλακα, εκτός από τα... τυπικά προσόντα για έναν παίκτη, απαιτεί να διαθέτει την ηρεμία, την αποφασιστικότητα, αλλά και την υπομονή για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να του παρουσιαστούν.

Στο σημερινό επεισόδιο των «Football Idols» θα συναντήσουμε έναν άνθρωπο που η λέξη «υπομονή» τον χαρακτήρισε στην καριέρα του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό της Άρτας, κατάφερε το 1989 να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Εκεί, όμως, βρήκε τον Γιόζεφ Βάντσικ, η παρουσία του οποίου δεν του επέτρεψε να πάρει τη φανέλα του βασικού, παρά μόνο έπειτα από μια δεκαετία.

Η υπομονή που έκανε όλα αυτά τα χρόνια τον δικαίωσε και ο ίδιος βρέθηκε να πανηγυρίζει τίτλους με τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως να είναι ο τερματοφύλακας της «χρυσής ομάδας» του 2004 και να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης.

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ήταν από αυτές που λέμε ότι «δίχασαν τη χώρα» με τον ίδιο όμως να γίνεται ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να κατακτήσει τρία συνεχόμενα νταμπλ, ένα με τους «πράσινους» και δύο με τους «ερυθρόλευκους»...

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του στα «Football Idols» και εκτός από τις αναμνήσεις του και τις ιστορίες που έχει από το ποδόσφαιρο, μιλάει για τη ζωή μετά από αυτό και κατά πόσο επηρεάζει τους παίκτες που βρίσκονται από τη μια μέρα στην άλλη, σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο!

Οι Football Idols έρχονται στις οθόνες για να θυμηθούν και να θυμίσουν τις μεγάλες στιγμές της καριέρας τους να διηγηθούν ανέκδοτες ιστορίες, να περιγράψουν τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος, να ζήσουν ξανά την καριέρα τους, να μιλήσουν για την ζωή και τις προσωπικές τους στιγμές μακριά αλλά και μετά το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο επεισόδιο αφορούσε τον Νίκο Μαχλά, το δεύτερο τον Νίκο Αναστόπουλο, το τρίτο τον Βέλιμιρ Ζάετς, το τέταρτο τον Κώστα Ιωσηφίδη και το πέμπτο τον Ντέμη Νικολαΐδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.