Header Ads

Header ADS

5ο επεισόδιο Football Idols | Ντέμης Νικολαΐδης | Video

Ντέμης Νικολαΐδης
Με έναν από τους επιθετικούς στην ιστορία της ΑΕΚ και γενικότερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Ντέμη Νικολαΐδη, συνεχίζεται η ποδοσφαιρική σειρά "Football Idols". Πρόκειται για μία απόπειρα της Super League, τριάντα επεισοδίων, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην χώρα μας. Το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της SL που προλογίζει το βίντεο που είναι αφιερωμένο στον "Ντεμίνιο":

Η διαδρομή μας στη λεωφόρο των ποδοσφαιρικών αναμνήσεων και της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας μέσα από τα Football Idols συνεχίζεται με χρώμα κιτρινόμαυρο για χάρη του Ντέμη Νικολαΐδη.

Η ιστορία -όπως κάθε ποδοσφαιρικό διήγημα που σέβεται τον εαυτό του- ξεκινά από μια αλάνα. Εκεί που ένας πιτσιρικάς αγνοούσε τη λέξη πάσα -επίσης όπως κάθε εκκολαπτόμενος μπαλαδόρος που σέβεται τον εαυτό του- περνούσε τους φίλους του... από πάνω και ονειρευόταν να παίξει στην ΑΕΚ.

Ο Ντέμης ήταν, το παραδέχεται και ο ίδιος, από τους πολύ τυχερούς που είδε τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα. Έβαλε κι ο ίδιος το... χέρι του βέβαια αρνούμενος άλλες προτάσεις για να δει τον εαυτό του όπως πόζαρε μικρός στον καθρέπτη.

Με την ίδια αντισυμβατική σκέψη ήταν ο αυτός που επέλεξε να βγάλει τη φανέλα της ΑΕΚ, έπειτα από ένα ευχάριστο και αναζωογονητικό διάλειμμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για να βάλει το κοστούμι. Να γίνει πρόεδρος και να σώσει την αγαπημένη του ομάδα. Έβαλε στη ντουλάπα τον παίκτη και φόρεσε τη στολή του… Superman με γραβάτα. Ακόμα και σήμερα αδυνατεί να διαλέξει ανάμεσα στους δύο ρόλους.

Ένας πραγματικός σταρ εντός κι εκτός γηπέδων ο Ντέμης Νικολαϊδης, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, αποτέλεσε έναν από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές της εποχής του. Κάθε του κίνηση γινόταν μόδα, ακόμα κι αν ο ίδιος σήμερα με την άνεση και την ωριμότητα που του προσδίδει η απόσταση από τη δράση, παραδέχεται πως ντρεπόταν και τον ίσκιο του στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Στο σημερινό επεισόδιο του «Football Idols», ο αγαπημένος των οπαδών της ΑΕΚ «Ντεμίνιο», ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του και της ψυχοσύνθεσής του.

Οι Football Idols έρχονται στις οθόνες για να θυμηθούν και να θυμίσουν τις μεγάλες στιγμές της καριέρας τους να διηγηθούν ανέκδοτες ιστορίες, να περιγράψουν τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος, να ζήσουν ξανά την καριέρα τους, να μιλήσουν για την ζωή και τις προσωπικές τους στιγμές μακριά αλλά και μετά το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο επεισόδιο αφορούσε τον Νίκο Μαχλά, το δεύτερο τον Νίκο Αναστόπουλο, το τρίτο τον Βέλιμιρ Ζάετς και το τέταρτο τον Κώστα Ιωσηφίδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.