Header Ads

Header ADS

1ο επεισόδιο Football Idols | Νίκος Μαχλάς | Video

Νίκος Μαχλάς
Με έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες σέντερ φορ, τον Νίκο Μαχλά, κάνει πρεμιέρα η ποδοσφαιρική σειρά "Football Idols". Πρόκειται για μία απόπειρα της Super League, τριάντα επεισοδίων, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα Ελληνικά γήπεδα.

Ο Μαχλάς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΟΦΗ το μακρινό 1990. Το 1996 οι σκάουτερ της Φίτεσε τον "πήραν" στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Την σεζόν 1997-98 ο κρητικός φορ, σκοράροντας 34 τέρματα σε 32 αναμετρήσεις, ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία και -συνάμα- πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη κατακτώντας το Χρυσό Παπούτσι.

Την σεζόν 1999-2000 πήρε μεταγραφή στον Άγιαξ με τον οποίο Άγιαξ κατέκτησε το πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2001-02. Επόμενος σταθμός του Νίκου Μαχλά ήταν η Ισπανική Σεβίλλη (στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός).

Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα αγωνιζόμενος για έναν χρόνο στον Ηρακλή και έπειτα για δυο σεζόν στον ΟΦΗ. Την περίοδο 2006-07 αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, με τη φανέλα του οποίου εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2008.

Παράλληλα ο Νίκος Μαχλάς αγωνίστηκε 61 φορές με την Εθνική μας σκοράροντας 18 φορές, με πλέον σημαντικό το τέρμα που σημείωσε στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών για το Μουντιάλ 1994 στο ΟΑΚΑ εναντίον της Ρωσίας που σφράγισε την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης στις ΗΠΑ, στην οποία συμμετείχε αγωνιζόμενος και στους τρεις αγώνες της Ελλάδος.

Οι Football Idols έρχονται στις οθόνες για να θυμηθούν και να θυμίσουν τις μεγάλες στιγμές της καριέρας τους να διηγηθούν ανέκδοτες ιστορίες, να περιγράψουν τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος, να ζήσουν ξανά την καριέρα τους, να μιλήσουν για την ζωή και τις προσωπικές τους στιγμές μακριά αλλά και μετά το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.