Header Ads

Header ADS

Basket League 23-24 | MVP of the week | Round 13 | Jerian Grant

Ο Χόλντιν Τζέριαν Γκραντ (Holdyn Jerian Grant) γίνεται ο δεύτερος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού που αναδεικνύεται MVP of the Week στην Basket League της φετινής αγωνιστικής αγωνιστικής περιόδου!

Ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ ήταν ο πρωταγωνιστής της εντός έδρας νίκης των «πρασίνων» επί του Περιστερίου και ο παίκτης με το υψηλότερο ranking στις αναμετρήσεις του προηγούμενου διημέρου για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο Γκραντ, που γίνεται ο δεύτερος Πολυτιμότερος του Παναθηναϊκού την φετινή αγωνιστική περίοδο μετά τον Μάριους Γκριγκόνις ο οποίος είχε αναδειχθεί MVP της δεύτερης εβδομάδας (μαζί με τον Έλβορ Φρίντρικσον του ΠΑΟΚ), συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που έχει αγωνιστεί στην Basket League επίσης με τον Προμηθέα την αγωνιστική περίοδο 2020-21, πέτυχε στην νίκη επί του Περιστερίου 26 πόντους με 4/4 βολές, 5/7 δίποντα, 4/5 τρίποντα, πήρε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, κέρδισε τρία φάουλ, έκανε δύο φάουλ, ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε 37 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Η ανάδειξη του (εκάστοτε) MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.