Header Ads

Header ADS

Προπονητήριο στίβου ΟΑΚΑ 2023 (video)

Προπονητήριο στίβου ΟΑΚΑ 2023
Φθαρμένος ελαστικός τάπητας, πεπαλαιωμένα όργανα, κτίρια προβληματικά από την κακή ή παντελή έλλειψη συντήρησης. Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο απαξιώθηκε και από διεθνές κέντρο προετοιμασίας, ρήμαξε και βρέθηκε να συντηρείται με κουβάδες και μπαλώματα.

«Τα βασικά προβλήματα στον κλειστό χώρο αφορούν τη θέρμανση, τη στεγανοποίηση, τα αναλώσιμα υλικά για την προπόνηση, το δίχτυ για τις ρίψεις και τα στρώματα του ύψους και του άλματος επί κοντώ. Στα ανοιχτά στάδια το σημαντικότερο ζήτημα είναι η κακή κατάσταση του ελαστικού τάπητα. Καθημερινά γυμνάζονται εδώ περίπου είκοσι παιδιά της Εθνικής ομάδας κι άλλα διακόσια τοπικών συλλόγων», λέει ο Γιώργος Πομάσκι.

«Εδώ και τρεις μήνες είμαι σε καθημερινή επαφή με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Έχουμε αναδείξει όλα τα προβλήματά μας, το έχει πάρα πολύ ζεστά, ήρθε εδώ και έχει διαθέσει τα χρήματα στον συντονιστή γενικό διευθυντή του ΟΑΚΑ Κώστα Χαλιορή, ο οποίος τρέχει να επιλύσει τα προβλήματα όλου του Ολυμπιακού κέντρου», συνέχισε ο συντονιστής αλμάτων του ΣΕΓΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.