Header Ads

Header ADS

Basket League 2023-24 | MVP of the week | Round 10

Basket League
Για πρώτη φορά στην Basket League της φετινής αγωνιστικής περιόδου και μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό από την τριετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (Никола Милутинов) αναδεικνύεται MVP of the Week.

Ο 29χρoνος Σέρβος σέντερ είχε περισσότρερους από 20 πόντους και ριμπάουντ και 39 βαθμούς στο ranking, που ήταν η υψηλότερη επίδοση μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις του προηγούμενου τριημέρου και για την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο Μιλουτίνοφ πέτυχε 21 πόντους με 5/7 βολές, 8/13 δίποντα, πήρε 21 ριμπάουντ, έκανε 2 κοψίματα και 2 κλεψίματα, δέχθηκε ένα κόψιμο, κέρδισε 8 φάουλ και υπέπεσε σε 3 φάουλ σε 25 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Ο Σέρβος σέντερ είναι ο τρίτος διαφορετικός παίκτης του Ολυμπιακού που αναδεικνύεται MVP of the Week την φετινή αγωνιστική χρονιά μετά τον Τόμας Γουόκαπ (μαζί με τον Τζάστιν Άλστον του ΠΑΟΚ την 6η Εβδομάδα) και τον Άλεκ Πίτερς (την 7η).

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.