Header Ads

Header ADS

Super League | ΠΑΟΚ - Κηφισιά | Pregame

ΠΑΟΚ
Την νεοφώτιστη Κηφισιά υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (27 Αυγούστου 2023, 21:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Διαβάστε το παρελθόν των αναμετρήσεων των δύο ομάδων σε επίπεδο πρωταθλήματος και άλλα ενδιαφέροντα ιστορικά και στατιστικά στοιχεία όπως τα καταγράφει -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της- η Super League. Σύμφωνα με την προαναγγελία της διοργανώτριας αρχής:

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα όπως και πέρσι με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις. Το 2022-23 κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιτωλικό και στη συνέχεια επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου.

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (3-0) αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας και ουσιαστικά την 70η στην ιστορία στην Α' Εθνική / Super League.

Οι πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις του με ομάδες που έγραφαν τις πρώτες σελίδες τους στην κατηγορία ήταν όλες νικηφόρες, αφού επικράτησε με 2-0 του Βόλου (27/01/20), με 4-0 της Λαμίας (15/10/17), με 2-0 του Πλατανιά (11/11/12), με 2-0 του Πανθρακικού (18/01/09) και με 2-1 του Θρασύβουλου (22/03/09).

Η τελευταία ομάδα που πήρε βαθμό ή νίκη ως νεοφώτιστη στην Τούμπα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στις 15 Μαρτίου 2008, όταν με γκολ του Μιλάνο στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0, ενώ είχε επικρατήσει και στο πρώτο ματς στην Αρκαδία με 2-0.

Εκείνη τη σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης είχε καταφέρει να πάρει νίκες στην έδρα της όχι μόνο επί του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, με τον Άρη να είναι η μόνη ομάδα που έφυγε με ισοπαλία από την Αρκαδία.

Το (ανύπαρκτο) παρελθόν των δύο ομάδων σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας Super League:

Αναμετρήσεις: -
Νίκες ΠΑΟΚ: -
Ισοπαλίες: -
Νίκες Κηφισιάς: -
Γκολ: -

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.