Header Ads

Header ADS

Δεύτερη σερί φορά MVP of the Week ο Sasha Vezenkov

Sasha Vezenkov | MVP of the Week
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και τρίτη συνολικά στην φετινή Basket League ο Σάσα Βεζένκοφ (Sasha Vezenkov) αναδεικνύεται MVP of the Week! Ο 28χρονος φόργουορντ δεν πέτυχε μόνο το νικητήριο τρίποντο του Ολυμπιακού στην επικράτηση της ομάδας του στην Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Πέτυχε ρεκόρ πόντων καριέρας στην Basket League και την καλύτερη επίδοση στο ranking μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν το Σάββατο 4 Μαρτίου και την Κυριακή (05/03) στις αναμετρήσεις του 31ου επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Ο Vezenkov συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο ranking με 33 πόντους με 4/4 βολές, 4/5 δίποντα, 7/10 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα κόψιμο, 3 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον, ένα λάθος σε 34 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Ο 28χρονος φόργουορντ είχε αναδειχθεί MVP της προηγούμενης, 16ης, εβδομάδας της Basket League με 29 βαθμούς στο ranking και με -31 βαθμούς- την . Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.