Header Ads

Header ADS

Ο Sasha Vezenkov νέος MVP of the Week!

Sasha Vezenkov
Μετά την ανάδειξη του σε MVP της Euroleague για τον μήνα Νοέμβριο, ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο νέος MVP of the Week! Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδεικνύεται για πρώτη φορά Πολυτιμότερος της Εβδομάδας στην Basket League της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

Ο Βεζένκοφ στην εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking (22 πόντοι με 5/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα σε 24' και 24" συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League και τις αναμετρήσεις που έγιναν στο τριήμερο από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2022.

Ο 27χρονος φόργουορντ και MVP της περασμένης σεζόν της Basket League, είναι ο τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού που αναδεικνύεται σε Πολυτιμότερο της Εβδομάδας μέχρι τώρα στο 31ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα μετά τον Κώστα Σλούκα (2η Εβδομάδα) και τον Μιχάλη Λούντζη (4η). Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Basket League 2022-23:

1ος MVP of the Week: Chevez Brandford Goodwin
2ος MVP of the Week: Κώστας Σλούκας
3ος MVP of the Week: Ryan Taylor
4ος MVP of the Week: Μιχάλης Λούντζης
5ος MVP of the Week: Shakur Juiston
6ος MVP of the Week: Γιώργος Παπαγιάννης
7ος MVP of the Week: Sasha Vezenkov

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.