Header Ads

Header ADS

AEK: Το σερί που έσπασε και ο αήττητος Τσιντώτας

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ
Τα σερί της ΑΕΚ που "έσπασαν" με την ήττα στα Ιωάννινα και ο αήττητος (σε επίπεδο πρωταθλήματος) Τσιντώτας απέναντι στην πρώην ομάδα του. Η διοργανώτρια Super League μας λέει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

«Ο αήττητος Τσιντώτας

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έχει αγωνιστεί σε 77 ματς στην Super League και τα 58 είναι με τα χρώματα της ΑΕΚ. Σε αυτά τα 19 παιχνίδια που δεν υπερασπίστηκε την εστία των Κιτρινόμαυρων έχει βρεθεί μόλις δύο φορές απέναντι της και τόσο ο Λεβαδειακός το 2015-16, όσο και την Τρίτη (3/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του επικράτησε με 2-1.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2015 μάλιστα ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο χάρη στα γκολ των Τριποτσέρη και Ντομοβτσίισκι, ενώ για την ΑΕΚ είχε ανοίξει το σκορ ο Γιόχανσον. O Παναγιώτης Τσιντώτας έχει και δύο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, στα οποία ο Λεβαδειακός ηττήθηκε δύο φορές.

Έσπασε το σερί της ΑΕΚ

Η ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα έσπασε δύο σερί των Κιτρινόμαυρων, οι οποίοι ήταν αήττητοι για 11 διαδοχικά παιχνίδια, από την ήττα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό με 2-1. Παράλληλα είχε επτά διαδοχικές επισκέψεις στα Γιάννινα χωρίς να ηττηθεί, επίδοση που ήταν η καλύτερη της στα χρόνια των αναμετρήσεων της με την ομάδα της Ηπείρου.

Η προηγούμενη ήττα της ήταν το 2013, στις 8 Απριλίου, όταν χάρη στα γκολ των Κοροβέση και Γεωργίου ήρθε η νίκη του ΠΑΣ με 2-0 με προπονητή τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Παράλληλα η ΑΕΚ έτρεχε ένα σερί με έξι διαδοχικές νίκες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στα μεταξύ τους ματς ανεξάρτητα έδρας, με τέσσερις νίκες στην Αθήνα (μαζί με μια για το Κύπελλο) και δύο στα Γιάννινα. Μάλιστα στα τέσσερα από αυτά τα έξι ματς δεν είχε δεχθεί ούτε γκολ από την ομάδα της Ηπείρου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.