Header Ads

Header ADS

Επιστροφή Φορτούνη με 11ο ζεύγος γκολ

Κώστας Φορτούνης
Ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αγωνίσθηκε βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φοράσ μετά από επτά μήνες και σκόραρε δύο φορές στα Ιωάννινα, στην ισοπαλία του τοπικού ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό. Η διοργανώτρια Super League κάνει σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Μετά την διπλή περιπέτεια με τον τραυματισμό του, ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στα γκολ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Αγωνίστηκε ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από επτά μήνες, αφού η προηγούμενη φορά ήταν στις 17 Μαΐου 2022 στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3 για τα Playoffs του πρωταθλήματος.

Το τελευταίο του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 5 Μαΐου 2021, πάλι για τα Playoffs και είχε σημειωθεί στο Άρης - Ολυμπιακός 1-1. Η προηγούμενη φορά που είχε σημειώσει δύο τέρματα στο ίδιο ματς ήταν στις 15 Μαΐου 2020 απέναντι στον ΟΦΗ για τα Playoffs του πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ηράκλειο που τελείωσε με 3-1 για τους Ερυθρόλευκους.

Τα δύο γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το 11ο ζεύγος γκολ για τον Έλληνα επιθετικό μέσο, ο οποίος είχε σκοράρει για πρώτη φορά δύο γκολ με τον Ολυμπιακό στις 14 Φεβρουαρίου 2015, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0.

Την επόμενη σεζόν, 2015-16, έκανε το δικό του ρεκόρ, αφού εκτός από τα 18 γκολ που σημείωσε συνολικά υπήρξαν πέντε ζεύγη γκολ στο ίδιο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι και τότε ένα από τα θύματα του, αφού στις 31 Ιανουαρίου 2016 είχε σκοράρει δύο φορές στη νίκη των Ερυθρολεύκων με 3-0.

Συνολικά πλέον έχει σημειώσει 68 γκολ στην Super League, και τα 67 είναι με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει βρει δίχτυα στις οκτώ από τις εννέα του χρονιές στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.