Header Ads

Header ADS

Mendez Iglesias Liosbel: MVP 2η αγωνιστική Volley League 22-23

Mendez Iglesias Liosbel
O Κουβανός διαγώνιος του Αριστοτέλη Σκύδρας Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ (Mendez Iglesias Liosbel) αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 2ης αγωνιστικής της Volley League 2022-23.

Ο Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του επί του Άθλου Ορεστιάδας με 3-2 σετ στον αγώνα που έγινε στο γυμναστήριο των Καλυβίων. Πρόκειται για την πρώτη νίκη του Αριστοτέλη στη Volley League.

Ο Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ σημείωσε 18 πόντους στη νίκη επί του Άθλου με 3-2 σετ. Μάλιστα οι 5 από αυτούς ήταν άσσοι οι 12 από επιθέσεις και ο ένας από μπλοκ. Είναι η πρώτη φορά που ο Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ αναδεικνύεται MVP στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που παίκτης του Αριστοτέλη Σκύδρας αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός. Ο Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ γενήθηκε στις 13 Mαρτίου 1995, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται διαγώνιος. Ο Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ δήλωσε για την πρώτη διάκριση του στην Ελλάδα:

«Χαίρομαι πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Αριστοτέλης Σκύδρας για να παίξω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους της ομάδας εδώ και την προσοχή που μας δείχνουν. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλοι μαζί και η νίκη επί του Άθλου ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά. Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι μαζί έτσι, να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά και να έχουμε καλή σεζόν.»

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ VOLLEY LEAGUE 2022-23
MVP: Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ (Κούβα) (Αριστοτέλης Σκύδρας) Διαγώνιος: Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ (Κούβα) (Αριστοτέλης Σκύδρας)
Κεντρικός: Μαϊκόν Μορέιρα (Βραζιλία) (Κηφισιά)
Κεντρικός: Γκουστάβο Μπράιαν (Κούβα) (Μίλων)
Λίμπερο: Δημήτρης Τζιάβρας (Ολυμπιακός)
Ακραίος: Ανδρέας Φράγκος (Παναθηναϊκός)
Ακραίος: Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα (Γερμανία) (Ολυμπιακός)
Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός)

ΟΙ MVP ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-23
1η αγωνιστική: Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα (Γερμανία) (Ολυμπιακός)
2η αγωνιστική: Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ (Κούβα) (Αριστοτέλης Σκύδρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.