Header Ads

Header ADS

Volley League: O Salvador Hidalgo Oliva MVP της 1ης αγωνιστικής

Salvador Hidalgo Oliva
Ο Γερμανός ακραίος του Ολυμπιακού, Salvador Hidalgo Oliva, αναδείχτηκε MVP της 1ης αγωνιστικής της Α' φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2022-23. Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα ήταν ο κορυφαίος στην νίκη της ομάδας του επί του Μίλωνα με 3-0 σετ που έγινε στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης της Νέας Σμύρνης.

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα σημείωσε 16 πόντους. Σε 14 επιθέσεις που έκανε τελείωσε 9, δηλαδή, ποσοστό αποτελεσματικότητας 64%. Εκεί που έκανε τη διαφορά ήταν στο σερβίς όπου πήρε 6 άσσους αλλά και 1 πόντο από μπλοκ, ενώ στην υποδοχή είχε 76% υποδοχή σε 17 προσπάθειες με 53% άριστες και ένα λάθος.

Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται MVP στην Ελλάδα. Παράλληλα είναι η 124η φορά που παίκτης του Ολυμπιακού αναδεικνύεται MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η πρώτη εντός της σεζόν 2022-23. Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα δήλωσε για την πρώτη διάκρισή του στην Ελλάδα:

«Ευχαριστώ τη Volley League για το βραβείο του MVP. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους. Στο παιχνίδι με τη Σύρο θέλουμε το κόσμο στο πλευρό μας και να είναι ο έβδομος παίκτης μας. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, παίζουμε ως ομάδα και παλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Ευχαριστώ για το βραβείο και ελπίζω να είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν.»

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

MVP: Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα (Γερμανία) (Ολυμπιακός)
Διαγώνιος: Μπράμ Βαν ντε Ντρις (Βέλγιο) (ΠΑΟΚ)
Κεντρικός: Μαϊκόν Μορέιρα (Βραζιλία) (Κηφισιά)
Κεντρικός: Δημήτρης Τζούριτς (Φοίνικας)
Λίμπερο: Ξενοφών Γκρουμούσας (Παναθηναϊκός)
Ακραίος: Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ (Βραζιλία) (Κηφισιά)
Ακραίος: Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα (Γερμανία) (Ολυμπιακός)
Πασαδόρος: Μπρετ Γουόλς (Καναδάς) (ΠΑΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.