Header Ads

Header ADS

MVP ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (video)

Mijat Gaćinović
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πέρασε στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ στο πρώτο παιχνίδι του "δικεφάλου στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, που άνοιξε και έκλεισε το σκορ στην νίκη της ομάδας του με 4-1 απέναντι στον Ιωνικό, αναδείχθηκε πολυτιμότερος (MVP) της αναμέτρησης.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του μίλησε στην κάμερα του καναλιού ΑΕΚ TV:

Φυσικά και είναι απίστευτο συναίσθημα να είσαι μέρος της ιστορίας ενός τόσο μεγάλου κλαμπ και ενός τόσο ωραίου γηπέδου. Όπως έχω ξαναπεί, δεν έχω σκοράρει στην καριέρα μου όσα γκολ θα ήθελα, όμως έχω πετύχει κάποια ξεχωριστά γκολ ώστε να είμαι μέρος της ιστορίας σε κάποια προηγούμενα κλαμπ, όπως και στην Εθνική ομάδα. Οπότε είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να κάνω αυτά τα πράγματα.

Όσο για την καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο τόνισε:

Ήταν απίστευτα ήδη από την Παρασκευή και χθες στην προπόνηση, οπότε δεν μπορούσαμε να περιμένουμε για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά από την αρχή. Δείξαμε το πάθος και την επιθυμία μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.