Header Ads

Header ADS

Playmakers: εκμάθηση ποδοσφαίρου με τoυς ήρωες της Disney

Playmakers - Disney
Το UEFA Playmakers είναι μία αθλητική δραστηριότητα που προσφέρει διασκεδαστική και ασφαλή εισαγωγή στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου για κορίτσια 5-8 ετών, μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι και τη μαγεία της αφήγησης της Disney.

Το πρόγραμμα προορίζεται για μικρά κορίτσια ηλικίας από 5 έως 8 ετών και τους επιτρέπει να ανακαλύψουν την πρακτική πλευρά του αθλήματος (ποδοσφαίρου) μαθαίνοντας μέσα από προσαρμοσμένες και διασκεδαστικές μεθόδους, εμπνευσμένες από το σύμπαν της Disney.

Τα παιδιά εκπαιδεύονται ακολουθώντας την ιστορία ενός από τους χαρακτήρες και ενεργούν ως ο αγαπημένος τους ήρωας ή ηρωίδα, ή συμμετάσχουν σε παιχνίδια που θυμίζουν το σενάριο κάποιας δημοφιλούς ταινίας καρτούν.

Το Playmakers συγκεντρώνει την πιο πρόσφατη έρευνα σχετικά με τα οφέλη της μάθησης που βασίζεται στο παιχνίδι και τη μαγική δύναμη της αφήγησης της Disney για να προσφέρει:

Νέες φιλίες

Ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον που προφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν νέους φίλους

Υγεία & αυτοπεποίθηση

Δραστηριοποίηση των κοριτσιών μέσα από το παιχνίδι, το ποδόσφαιρο και τους πιο αγαπημένους τους χαρακτήρες της Disney

Δεξιότητες ζωής

Εμπνευσμένη και ελκυστική δραστηριότητα που έχει σχεδιαστεί για την οικοδόμηση δεξιοτήτων ζωής

Αγάπη για το ποδόσφαιρο

Εμπνέει την αγάπη για το ποδόσφαιρο μέσα από το παιχνίδι και την αφήγηση της Disney

Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της για την έναρξη του προγράμματος στην χώρα μας, καθώς και για τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.