Header Ads

Header ADS

Βαριά φιλική ήττα του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Βαριά φιλική ήττα του ΠΑΟΚ στον Βόλο
Την ήττα από την NFC Βόλος γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ Βόλου με 4-2, σε φιλανθρωπικό φιλικό, στο οποίο ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχε δει να αγωνίζονται, αλλά και σε παιδιά από την Κ20.

Στο πρώτο μέρος ο "δικέφαλος" παρουσίασε προβλήματα στο transition game από την άμυνα στην επίθεση και δέχτηκε τρία γκολ από αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τακουνάκι του Ηλιόπουλου, έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά στο 11', ενώ στο 17' έκαναν το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτου Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 20' μείωσε με τον Ελ Καντουρί, μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ.

Ο Μαροκινός πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ήταν δραστήριος, κυρίως στο πρώτο μέρος. Η NFC κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Μάντζη να σκοράρει στο 38' με πλασέ. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα και προσπάθησε να βρει γκολ.

Στο 77' ο Γκαργκαλατζίδης πήρε κάθετη μπαλιά από τον Πέλκα και με πλασέ έγραψε το 3-2, για να έρθει ο Δεμηρτζόγλου στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και να διαμορφώσει το τελικό 4-2. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε τοπικούς φορείς, όπως το ορφανοτροφείο της πόλης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (46' Σιαμπάνης), Λέοβατς (46' Λεβέκ), Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς (46' Βαρέλα), Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (68' Δημητριάδης), Χατζηστραβός (46' Κάτσε), Πέλκας, Σταθόπουλος (57' Γκαργκαλατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.