Header Ads

Header ADS

Φιλικό: Πλατανιάς - ΟΦΗ 0-1

Φιλικό: Πλατανιάς - ΟΦΗ 0-1
Αν και είχε τις ευκαιρίες να "καθαρίσει" από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ο Πλατανιάς γνώρισε τελικά την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα Περιβόλια. Η Χανιώτικη ομάδα είχε το έλεγχο στο πρώτο 45λεπτο και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 36ο λεπτό όταν ο Παπανικολάου βρέθηκε απέναντι από τον Στρέζο αλλά δεν πλάσαρε σωστά.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Μπούντνικ έπιασε δυνατό σουτ, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε, ο Ντεβέσα πήρε το... ριμπάουντ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά το γκολ που έκρινε το φιλικό το σημείωσε ο Ποτουρίδης με κεφαλιά στο 85ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Η ενδεκάδα του Πλατανιά στο πρώτο ημίχρονο: Koκκαλάς, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Κοροβέσης, Στάμου (32' λ.τ. Στανισάβλιεβιτς), Βάντερσον, Κρός, Πατράλης, Μπούτνικ, Ντεβέσα, Παπανικολάου.

Η ενδεκάδα του Πλατανιά στο δεύτερο ημίχρονο: Ομπερχάουζερ, Ουές, Στάθης, Κρος (58' Σάντο), Πριτέντα, Στανισάβλιεβιτς (70' Σινγκ), Δημούτσος, Στόιτσεφ, Σκουλουδάκης, Ενσικουλού, Γκρέζλατσκ.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο: Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πορτουλίδης, Μάνος, Κουσκουνάς, Ορτέγκα.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Στρέζος, Κοιλιάρας (83' Ποτουρίδης), Νάστος, Ζιαμπάρης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Χαντί (68' Παπατόλιος), Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς (68' Όγκμποε).

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Κομκοτός - Λιοδάκης (Ρεθύμνου)
4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.