Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-2 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-2
Σε έναν αγώνα με σασπένς και διακυμάνσεις στο σκορ ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 για τη 19η αγωνιστική της Super League. Με πρωταγωνιστές τα καινούργια μεταγραφικά του αποκτήματα ο "δικέφαλος" επέκτεινε το ρεκόρ νικών του στις έξι συνεχόμενες.

Η ομάδα της Τρίπολης προηγήθηκε με 0-1 έπειτα από ασίστ του Τσουκαλά και κοντινό πλασέ του Μανιά στο 18ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ απάντησε δέκα λεπτά αργότερα, με πρωταγωνιστή τον Σάκχοφ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία από τις πολλές επελάσεις του Μπίσεσβαρ από αριστερά, που μετουσιώθηκε σε παράλληλη σέντρα του Ολλανδού, και με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Η κεφαλιά του νεοεισελθόντα Πρίγιοβιτς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, στο 70', μετέτρεψε την σέντρα ακριβείας του Μάτος σε γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ (2-1). Από το... πουθενά ο Μανιάς έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ισοφάρισε σε 2-2 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης στο 79ο λεπτό.

Οι "ασπρόμαυροι" όμως είχαν και πάλι την απάντηση, αυτή την φορά, με δημιουργό τον Πρίγιοβιτς και σκόρερ τον Ενρίκε, ο οποίος με δυνατό και τεχνικό σουτ διαμόρφωσε στο 84' το τελικό 3-2, χαρίζοντας την νίκη στην νέα του ομάδα...

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 19η

Αναμέτρηση: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-2
Ημερομηνία: Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Τούμπας
Τηλεοπτική μετάδοση: NS2

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (46' Πέδρο Ενρίκε), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (87' Χαρίσης), Μυστακίδης, Κουλούρης (69' Πρίγιοβιτς).

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντανί, Κώτσιρας, Δημούτσος (66' Φαρίνια), Τσουκαλάς, Μάσα (79' Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος (46' Ιγκλέσιας), Μανιάς.

Διαιτητής: Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών)
Α' Βοηθός: Ποντίκης Κωνσταντίνος (Πρέβεζας / Λευκάδας)
Β' Βοηθός: Πασχάλης Γεώργιος (Ηπείρου)
4ος: Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Βέλλιος Αθανάσιος (Ξάνθης)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης



MVP: Πέδρο Ενρίκε


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.