Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός - Ηρακλής 3-0 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Ηρακλής 3-0
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Ηρακλή με 3-0 ικανοποιώντας τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο "Γεώργιος Κραϊσκάκης". Ο Βιάνα, ανήμερα των γενεθλίων του, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την "ερυθρόλευκη" και πρώτο της ομάδας του στο ματς. Ελιουνούσι και Φορτούνης διαμόρφωσαν το τελικό 3-0...

2' 1-0: Κόρνερ του Σεμπά από αριστερά, ο Βιάνα παίρνει την καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Ανήμερα των γενεθλίων του, ο νεαρός αμυντικός πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού.

42' 2-0: Ο Ολυμπιακός αυξάνει το προβάδισμά του. Ο Μάρτινς πέρασε δεξιά στον Φιγκέιρας, εκείνος σέντραρε και ο Ελιουνούσι πετάχτηκε στην κίνηση και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

56' 3-0: Φτάνοντας στην περιοχή ο Ιντέγε γύρισε στον Φορτούνη, ο οποίος κερδίζει τις κόντρες και στρώνει ξανά στον Ιντέγε. Εκείνος σουτάρει, ο Χουάντερσον αποκρούει και ο Φορτούνης εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή και με σουτ στην κίνηση σκοράρει για το τελικό 3-0.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 19η

Αναμέτρηση: Ολυμπιακός - Ηρακλής 3-0
Σκόρερ: Βιάνα (2'), Ελιουνούσι (42'), Φορτούνης (56')
Δοκάρια: - / -
Κίτρινες: Μάρτινς (27'), Φορτούνης (33'), Φιγκέιρας (90') / Στάμου (21')
Κόκκινες: - / -

Ημερομηνία: Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Τηλεοπτική μετάδοση: NS1

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς (60' Ανδρούτσος), Φορτούνης (78' Μάριν), Ελιουνούσι (72' Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.

Στον πάγκο: Λεάλι, Καρντόσο, Σισοκό, Νικολάου.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος (80' Κυνηγόπουλος), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Αγγελόπουλος (61' Πασάς), Αργυρόπουλος, Μοντέιρο, Κούρος, Περόνε (68' Μπαστακός).

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Μπαρέτας, Κυριακίδης.

Διαιτητής: Κιοτζένης Ευάγγελος (Ξάνθης)
Α' Βοηθός: Λάζαρης Γεώργιος (Καβάλας)
Β' Βοηθός: Τζαφόλιας Δημήτριος (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Νεοφυτιάδης Ιωάννης (Κορινθίας)
Παρατηρητής: Κύρκος Δημήτριος (Θεσπρωτίας)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.