Header Ads

Header ADS

Κύπελλο: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-2 (videos)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του κυπέλλου Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-2
Αποφασιστικό "βήμα" πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, μετά την εκτός έδρας επικράτησή του με 2-1 κόντρα στην Ξάνθη για την προημιτελική φάση του θεσμού. Ο ΠΑΟΚ "άνοιξε" το σκορ στο 20ο λεπτό με εναέρια προβολή του Μυστακίδη. Προηγήθηκε προσποίηση του Μπίσεσβαρ από αριστερά, που μετουσιώθηκε σε σέντρα κι οδήγησε στο 0-1. Στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ευτύχισε να ισοφαρίσει σε 1-1 με δυνατό διαγώνιο σουτ του Λάζιτς στο 52'. Πάντως ο ΠΑΟΚ είχε την απάντηση με τον νεοεισελθόντα Πρίγιοβιτς, ο οποίος σημείωσε ένα όμορφο γκολ, κατεβάζοντας με πλάτη στην εστία την μπάλα με το στήθος και με δυνατό ευθύβολο δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς στο 63ο λεπτό για το τελικό 1-2...

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 4η
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-2
Σκόρερ: Λάζιτς (52') / Μυστακίδης (20'), Πρίγιοβιτς (63')
Ημερομηνία: Πέμπτη 09/02/2017
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: Ξάνθη Arena

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας (80' Σολτάνι), Σίλα, Λουσέρο, Καμαρά (72' Τριάδης), Λάζιτς (86' Μεχία), Πιτσέλι, Βασιλακάκης, Γιουνές.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας (31' Κάτσε), Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (73' Κίτσιου), Μυστακίδης, Ενρίκε, Κουλούρης (59' Πρίγιοβιτς).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Α' Βοηθός: Τάτσης (Ηπείρου)
Β' Βοηθός: Νατσιούλας (Λάρισας)
4ος: Φωτιάδης (Σερρών)




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.