Header Ads

Header ADS

Αστέρας Τρίπολης - Τρίκαλα 1-0 (video)

Ο Αστέρας διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στα Τρίκαλα και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με συνολικό σκορ 3-0. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 22ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Καλτσά. Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Ο Ελευθερόπουλος, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, πέρασε στον αγώνα τον Γιάννη Μπαστιάνο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με την κιτρινομπλέ φανέλα καθώς η πρώτη ήταν στην νίκη του Αστέρα με 2-0 στα Τρίκαλα. Μάλιστα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέρασε πολύ ωραία μπαλιά στον Ιωαννίδη για το 2-0 αλλά ο σκόρερ του 1-0 δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από κοντινή απόσταση. Στο ματς έκανε πρεμιέρα ο Vitali Haiduckyk.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα κυπέλλου Αστέρας Τρίπολης - Τρίκαλα 1-0
Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 3η
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: Αστέρας Τρίπολης - Τρίκαλα 1-0
Ημερομηνία: Τετάρτη 25/01/2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κότσιρας, Κυριακόπουλος, Σελίν (71' Ευαγγέλου), Γκαϊντούτσικ, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (64' Χαμντανί), Μάσα (46' Μπαστιάνος), Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.

Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Σανδραβέλης, Λεάντρο, Φερέιρα, Ριζογιάννης, Μουμίν, Καμπλιώνης (46' Γκόλιας), Αρναρέλλης, Γιαννιτσάνης, Μαρουκάκης (46' Στεφάνοβιτς).

Διαιτητής: Ρατσιάτος Νικόλαος (Αργολίδας)
Α' Βοηθός: Σταυρουλάκης Γεώργιος (Ρεθύμνου)
Β' Βοηθός: Παλαμίδας Γεώργιος (Λακωνίας)
4ος: Ανούσος Νικόλαος (Λακωνίας)
Παρατηρητής: Βούλγαρης Σπυρίδων (Πειραιά)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.