Header Ads

Header ADS

Άρης - Ολυμπιακός 1-1 (videos)

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 3η
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Άρης - Ολυμπιακός 1-1
Σκόρερ: Φιγκέιρας (13' αυτογκόλ) / Ανσαριφάρντ (81')
Κίτρινες: Ρόβας (45'), Σόουζα (61') / Μιλιβόγεβιτς (95')
Κόκκινες: Ρόβας (70', δεύτερη κίτρινη κάρτα) / -
Δοκάρια: - / Καρντόσο (38')

Τα στιγμιότυπα του αγώνα κυπέλλου Άρης - Ολυμπιακός 1-1
Ημερομηνία: 25/01/2017
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ρόβας, Μιλούνοβιτς (92' Καρβούνης), Καπνίδης, Ανάκογλου (76' Παυλίδης), Ντούνης (82' Πίτου Γκαρσία).

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Τάτος, Χαριτωνίδης, Κασιάνος.

Ολυμπιακός (Π. Μπέντο): Καπίνο, Μπουχαλάκης (68' Ανδρούτσος), Καρντόσο, Ανσαριφάρντ, Ελιονούσι, Αλί Σισοκό, Καμπιάσο (75' Μιλιβόγεβιτς), Νικολάου, Ρέστος, Μανθάτης (75' Σεμπά), Φιγκέιρας.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Ντε Λα Μπέγια, Βιάνα.

Διαιτητής: Τίκας Τριαντάφυλλος (Καρδίτσας)
Α' Βοηθός: Δημητριάδης Ιορδάνης (Καστοριάς)
Β' Βοηθός: Καραγκιζόπουλος Ιωάννης (Ημαθίας)
4ος: Φωτιάδης Φώτιος (Καστοριάς)
Παρατηρητής: Ταπαντζάς Εμμανουήλ (Θράκης)




Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη...

-Το σχόλιο του για το ματς: «Η άποψή μου για το παιχνίδι είναι ότι ήταν έτσι όπως το περιμέναμε, δύσκολο, παρόλο που παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που παίζει στη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο, είχε παίκτες με ποιότητα και παίκτες με εμπειρία.

Ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένοι στην άμυνά τους και ήταν όπως το περιμέναμε, δημιουργικοί στις αντεπιθέσεις. Πιστεύουμε πως εμείς κάναμε από την πλευρά μας ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα και το αποτέλεσμα αν κοιτάξουμε την εικόνα και των δύο ομάδων, δε μου φαίνεται δίκαιο με την έννοια ότι εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.»

-Εάν έκανε λάθος που ήρθε με αρκετές αλλαγές για το ματς με τον Άρη και αν έπρεπε να έρθει η ομάδα πιο πλήρης: «Πιστεύω πως όχι, γιατί θεωρώ πως σε γενικές γραμμές κάναμε ένα παιχνίδι και από τακτικής άποψης αλλά και από συμπεριφοράς των παικτών, καλό.

Οι ποδοσφαιριστές μας κάνανε πάρα πολύ καλά οργανωμένες επιθέσεις, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όπως είπαμε στο περισσότερο διάστημα του αγώνα και οι ευκαιρίες ήτανε παραπάνω από αρκετές για να μπορέσουμε να έχουμε σκοράρει και να έχουμε πάρει τη νίκη.

Παρόλα αυτά, παρόλο που το αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, πιστεύω πως είναι ένα καλό αποτέλεσμα γιατί ακολουθεί και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και είναι ένα καλό αποτέλεσμα με την έννοια ότι ακόμα έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε. Από εκεί και πέρα, οι επιλογές των παικτών ήταν ανάλογες με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή, με τα παιχνίδια που ακολουθούν και ανάλογες με τις αποδόσεις των ποδοσφαιριστών. Δηλαδή, πήραμε μαζί μας σήμερα αυτούς που είναι καλύτερα αυτή τη στιγμή για να εκπροσωπήσουν την ομάδα σ’ αυτό το παιχνίδι.

Σκεπτόμενοι τους πολλούς αγώνες που έχουμε στη συνέχεια, καθώς επίσης και τους πάρα πολλούς αγώνες που έχουμε το μήνα Φεβρουάριο και ανάλογα με τους τραυματίες που δεν ήταν διαθέσιμοι αλλά και κάποιους παίκτες που είχαν αδυναμίες και δεν μπορούσαν να βρεθούν σήμερα εδώ. Αυτό ήταν το σκεπτικό μας, εμείς σήμερα φέραμε εδώ την ομάδα που πιστεύαμε πως θα ανταποκριθεί καλύτερα στο παιχνίδι αυτό και είμαστε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά τους αλλά και τον τρόπο που το αντιμετώπισαν.»

-Εάν θεωρεί δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη την αντίδραση πολλών ποδοσφαιριστών του Άρη με τις αποφάσεις του διαιτητή: «Ποτέ δεν σχολιάζω τις αποφάσεις του διαιτητή δεν πιστεύω πως πρέπει να σχολιάσω τις αποφάσεις του. Ο διαιτητής είναι εκείνος ο οποίος κρίνει τους παίκτες και τους προπονητές. Εάν με ρωτούσατε για αντιδράσεις δικών μας ποδοσφαιριστών, ίσως μπορούσα να σας δώσω απαντήσεις, όμως για τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές δεν μπορώ να το κάνω αυτό.»

-Εάν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των Ανσαριφάρντ, Σισοκό και Νικολάου: «Στην περίπτωση του Νικολάου, είναι ο παίκτης που βρίσκεται περισσότερο καιρό μαζί μας και γνώριζε καλύτερα απ’ τους άλλους δύο την ομάδα. Είναι ένας νέος παίκτης ο οποίος για πρώτη φορά έπαιξε με την φανέλα της πρώτης ομάδας σε μία δύσκολη έδρα.

Πιστεύω ότι έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και είχε μία πολύ καλή παρουσία με λίγα λάθη και είμαστε ικανοποιημένοι απ’ αυτόν, όπως επίσης και από τους νεαρούς συμπαίκτες του που παίρνουν χρόνο συμμετοχής και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Στην περίπτωση των άλλων δύο, επίσης είμαι αρκετά ικανοποιημένος καθώς ήταν η πρώτη τους φορά που αγωνίζονται με τη νέα τους ομάδα και την γνωρίζουν τόσο λίγο.»

-Εάν θεωρεί ότι είχε κάποιους παίκτες τελευταία φορά στη διάθεσή του, καθώς η χειμερινή μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της: «Για ποιους μιλάτε για παράδειγμα;»

-Για τον Μιλιβόγεβιτς: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.