Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Με στόχο την νίκη αύριο

Τα τελευταία νέα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει Λίμπερετς
Το γήπεδο της Τούμπας τις δύο τελευταίες σεζόν αποδείχτηκε μοιραία στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να περάσει στην φάση των "32" του Europa League. Ο "δικέφαλος" στα προηγούμενα οκτώ ματς ομίλων του Europa League έχει μόλις μία νίκη, κόντρα στην Ντινάμο Μίνσκ στις 18/09/2014 κι έπειτα μετρά τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Απέναντι στην Λίμπερετς θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί και να κατακτήσει την νίκη, η οποία -υπό προϋποθέσεις- μπορεί να του δώσει την πρόκριση.

Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν ορίζει την τύχη του, αφού το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ουσιαστικά παίζεται στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση έπειτα από τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αφού προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Στην τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Μεσημβρία, το βάρος έπεσε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Ίβιτς να... προβάρει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λίμπερετς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τόσο τελειώματα όσο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.