Header Ads

Header ADS

Κύπελλο: Κισσαμικός - Πανιώνιος 3-0

Βαριά ήττα του Πανιωνίου στην Κρήτη από τον Κισσαμικό με 3-0 για το κύπελλο
Βαριά ήττα για τον Πανιώνιο στα Χανιά και πρόκριση του Κισσαμικού στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Η Χανιώτικη ομάδα με παθιασμένη εμφάνιση επιβλήθηκε 3-0 του Πανιωνίου στο Μάλεμε και για πρώτη φορά θα βρεθεί στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην διοργάνωση με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Μαρτίνεθ άνοιξε... λογαριασμό στην Ελλάδα και το σκορ στο 29ο λεπτό και η συνέχεια δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Εν μέσω καταρρακτώδους βροχής ο Μάντζης έκανε το 2-0 στο 75' κι ακολούθησε η διακοπή του αγώνα για 18 λεπτά. Μετά την επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Κισσαμικού έφτασαν σε τρίτο γκολ με το πέναλτι του Μαρτίνεθ στο 90', ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα λίγο έλειψε να γίνει με αυτογκόλ το 4-0!

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 2η
Αγωνιστική: 2η
Όμιλος: 8ος

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Πανιώνιος 3-0
Σκόρερ: Μαρτίνεθ (29', 90' πέναλτι), Μάντζης (75')
Ημερομηνία: Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Μάλεμε

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης (58' λ.τρ. Γκούμας), Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Θέος (73' λ.τρ. Τιάγκο Σίλβα), Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε (69' Μάντζης), Μίλιτς.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά, Οικονόμου, Αντωνιάδης (37' λ.τρ. Τασουλής), Σαββίδης (46' Μπεν), Κόρμπος, Ολαϊτάν (74' Μασούρας), Μασούντ, Φούντας, Ενγκόγκ.

Διαιτητής: Φουκάκης Γεώργιος (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Παπαδάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Νικολακάκης Βασίλειος (Ηρακλείου)
4ος: Βοσκάκης Μιχαήλ (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Γιανναδάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.