Header Ads

Header ADS

Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ 0-7 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ 0-7
Χαρίζοντας θέαμα και ουσία, ο ΠΑΟΚ κατέγραψε μια ευρεία νίκη, εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλό του αλλά και μια θέση στο γκρουπ των ισχυρών της επικείμενης κλήρωσης. Στο 49ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης σέντραρε από αριστερά και ο Αθανασιάδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1 για το "δικέφαλο", για να διπλασιάσει τα "ασπρόμαυρα" τέρματα με τον ίδιο τρόπο ο Περέιρα στο 51ο λεπτό.

Το 0-3 με τον Σάκχοφ να παίρνει το "ριμπάουντ" από σουτ του Πέλκα και με κεφαλιά να παραβιάζει την εστία του Στεργιώτη στο 58'. Στο 70' ήταν σειρά του Μυστακίδη να χριστεί σκόρερ εκμεταλλευόμενος την κόντρα της μπάλας σε σουτ του Σάκχοφ και πλασάροντας σε άδειο τέρμα. Το 0-5 διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό με κοντινό σουτ του Κουλούρη, έπειτα από δοκάρι του Μυστακίδη, ενώ το 0-6 επετεύχθη με ατομική ενέργεια του Πέλκα, στο 77', όπως και το 0-7 με ωραίο σουτ στο 90ο λεπτό.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 2η (ομίλων)
Αγωνιστική: 3η

Αναμέτρηση: Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ 0-7
Ημερομηνία: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας

Πανελευσινιακός: Στεργιώτης, Κορομηλάς (61' Μουντοκαλάκης), Καμπούρης, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κωστόπουλος (46' Δημόπουλος), Σταματάκης, Κασναίτση, Γραικός, Ναούμ, Παλαιολόγος (69' Ορφανίδης).

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου (64' Κοροβέσης), Μαλεζάς, Βαρέλα (64' Πούγγουρας), Δεληγιαννίδης, Χαρίσης, Πέλκας, Σάκχοφ, Περέιρα, Αθανασιάδης (54' Κουλούρης), Μυστακίδης.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Α' Βοηθός: Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής)
Β' Βοηθός: Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Φωτιάς (Πέλλας)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.