Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Σπάρτη

Η αποστολή των παικτών του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με την Σπάρτη
Αφήνοντας κατά μέρους τις υποχρεώσεις στην Super League, ο Ολυμπιακός στρέφει πλήρως το ενδιαφέρον του στην επικείμενη, εκτός έδρας, αναμέτρηση κυπέλλου (Πέμπτη, 15:00) με την Σπάρτη. Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποκόμισαν μικροπροβλήματα, τα οποία βγήκαν μετά την επιστροφή στην βάση, λόγω του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Ιωαννίνων (από την νίκη επί του ΠΑΣ), με αποτέλεσμα να προστατεύονται, προκειμένου να είναι διαθέσιμοι για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, με τον Παναιτωλικό, την ερχόμενη Κυριακή (15:00, γήπεδο Καραϊσκάκη).

Σφίξιμο στον προσαγωγό υπέστη ο Ιντέγε, ελαφριά τενοντίτιδα στον αχίλλειο ο Ελιουνούσι. Μία ελαφριά κάκωση στο γόνατο ο Φιγκέιρας. Ο Ρομαό υπέστη, κατά την σημερινή προπόνηση, ένα διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική κι έμεινε επίσης εκτός αποστολής, μαζί με τους Ελαμπντελαουί - Ζντιέλαρ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πρόσφατα από τραυματισμούς και βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Πάουλο Μπέντο έκανε γνωστά τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή, για τον αγώνα με την Σπάρτη. Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Λεάλι, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.