Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Τρεις επαγγελματίες από την Κ20

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι 3 τερματοφύλακες της Κ20 του Ολυμπιακού
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε σήμερα την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων: Ιάσονα Γαβαλά, Δημήτρη Σκαφίδα και Χρήστο Καράδαη. Μετά από την υπογραφή των επαγγελματικών συμβολαίων οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας μας δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ (olympiacos.org):

Ιάσονας Γαβαλάς (γεν. 1998): «Είναι μεγάλη τιμή και βάρος να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και δουλέψω σκληρά ώστε να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν τους οποίους και ευχαριστώ.»

Δημήτρης Σκαφίδας (γεν. 1999): «Είναι τεράστια τιμή για μένα να υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παύλου, τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θέλω να τους δικαιώσω αλλά και να βελτιωθώ και να φτάσω σε υψηλό επίπεδο.»

Χρήστος Καράδαης (γεν. 1999): «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές της Ακαδημίας οι οποίοι από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ στο Ρέντη με βοήθησαν να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι επαγγελματίας στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Με δουλειά θέλω να φτάσω ψηλά όχι για να μην απογοητεύσω αυτούς που με τίμησαν με την επιλογή τους αλλά για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.