Header Ads

Header ADS

Η αποστολή του Πανιωνίου για Κισσαμικό

Οι αποστολές των Πανιωνίου και Κισσαμικού ενόψει του μεταξύ τους αγώνα
Η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε σήμερα - Τρίτη με προορισμό τα Χανιά, εκεί όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό, στον εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος. Ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Σοτζέι, Μπεν, Βοσνιάδης, Ρισβάνης, Σαββίδης, Κερασίδης, Μασούρας.

Κισσαμικός: Η αποστολή για Πανιώνιο

Δύο αλλαγές υπήρξαν στην αποστολή του Κισσαμικού για τον εξ' αναβολής αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανιώνιο (07/12, 15:00, Μάλεμε) σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Στην θέση του Βλάχου και του Αντωνιάδη (στην αποστολή) συμπεριλήφθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών που προβλέπεται να υπάρχουν βάσει προκήρυξης, Καβράκης και Λουβιτάκης. Αναλυτικά η αποστολή των παικτών για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Καβράκης, Σταθάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε, Θέος, Λουβιτάκης, Μάντζης, Μίλιτς.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 2η
Αγωνιστική: 2η
Όμιλος: 8ος

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Πανιώνιος
Ημερομηνία: Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Μάλεμε

Διαιτητής: Φουκάκης Γεώργιος (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Παπαδάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Νικολακάκης Βασίλειος (Ηρακλείου)
4ος: Βοσκάκης Μιχαήλ (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Γιανναδάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.