Header Ads

Header ADS

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ (facts & figures)

Στατιστικά στοιχεία από το παρελθόν των αναμετρήσεων Κέρκυρα - ΠΑΟΚ
Στις επτά και μισή το βράδυ η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Super League. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του "δικεφάλου κόντρα στους Φαίακες, λίγες ώρες πριν την σέντρα του παιχνιδιού (όλα τα στοιχεία προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)...

#12 φορές έχουν συναντηθεί μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα στις δύο έδρες με τον ΠΑΟΚ να μετρά οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Στο νησί του Ιονίου υπάρχουν 6 ματς για το πρωτάθλημα, με τον "δικέφαλο" να έχει τρεις νίκες - δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

#Υπάρχει και μια αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος στην Κέρκυρα, όπου τελείωσε με λευκή ισοπαλία. Χωρίς γκολ έληξαν και οι δύο ισόπαλοι αγώνες που διεξήχθησαν στην έδρα των Φαιάκων, ενώ με 0-0 ήταν και η μοναδική ισοπαλία τους στην Τούμπα.

#Ο ΠΑΟΚ στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στην Κέρκυρα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του, αφού υπήρχαν δύο ισοπαλίες με 0-0 και την σεζόν 2014-15 που ήταν η τελευταία τους συνάντηση επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ - φάουλ του Κάτσε.

#Πριν από αυτές τις δύο ισοπαλίες υπάρχει η εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 στην Κέρκυρα με δύο γκολ του Λάζαρ και από ένα του Γκαρσία και του Αθανασιάδη.

#Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα στις εντός και εκτός έδρας συναντήσεις τους και έχει σημειώσει τα 4 από τα 16 τέρματα του "δικεφάλου". Στην δεύτερη θέση είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τρία γκολ που έχει σημειώσει δύο γκολ σε ένα ματς, όπως και ο Λάζαρ.

#Από την πλευρά της Κέρκυρας έχουν σκοράρει 4 ποδοσφαιριστές, με τους Ιωάννου, Στολτίδη, Ναγιάρ, Γκέσιο να έχουν βρει δίχτυα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι δύο τελευταίοι έχουν σκοράρει στην Τούμπα, ενώ ο Ιωάννου και ο Στολτίδης στην μοναδική νίκη της Κέρκυρας επί του ΠΑΟΚ στις 11 μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους.

#2 αναμετρήσεις έχουν γίνει Δεκέμβριο μέχρι τώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες και έχουν τελειώσει με σκορ 2-1. Στις 19 Δεκεμβρίου 2010 η Κέρκυρα επικράτησε στην έδρα της 2-1 (6' Ιωάννου, 49' Στολτίδης / 44' Αθανασιάδης ). Η άλλη ήταν στις 14 Δεκεμβρίου 2014 με 2-1 στην Τούμπα υπέρ του ΠΑΟΚ με τα γκολ των Περέιρα (58'), Κάτσε (81') και Ναγιάρ (70') για την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.