Header Ads

Header ADS

Europa League: ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός 2-0

Στην 2η θέση του 2ου ομίλου του Europa League τερμάτισε ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League και τερμάτισε τελικά στην 2η θέση του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό, ενώ στο 40ο κεφαλιά του Βιάνα κατέληξε στο δοκάρι (και άουτ).

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά ο Ντε Καμάργκο στο 83ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν την Δευτέρα (12/12) να μάθουν τον αντίπαλό της στη φάση των "32" της διοργάνωσης στην κλήρωση που θα διεξαχθεί και η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

19' 1-0 ύστερα από προσπάθεια του Σωτηρίου. Η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της έχει "χρεώσει" αυτογκόλ στον Ντα Κόστα, καθώς μετά την προσπάθεια του παίκτη του ΑΠΟΕΛ η μπάλα βρήκε και στο κεφάλι του αμυντικού του Ολυμπιακού.

83' 2-0 για τον ΑΠΟΕΛ με κοντινό πλασέ του Ντε Καμάργκο, ο οποίος είχε περάσει τρία λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστική χώρο.

Διοργάνωση: Europa League
Σεζόν: 2016-2017
Φάση: 1η (ομίλων)
Όμιλος: 2ος
Αγωνιστική: 6η

Αναμέτρηση: ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός 2-0
Σκόρερ: Ντα Κόστα (19' αυτογκόλ), Ντε Καμάργκο (83') / -
Δοκάρια: - / Βιάνα (40')
Κίτρινες: Αλεξάνδρου (51'), Αλωνεύτης (85') / Ντα Κόστα (44'), Βιάνα (66')
Κόκκινες: - / -

Ημερομηνία: Πέμπτη 08/12/2016
Ώρα έναρξης: 20:00
Γήπεδο: «ΓΣΠ»

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Καρλάο, Εφραίμ (60' Γιαννιώτας), Μπερτόλιο (67' Ορλάντι), Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Σωτηρίου (80' Ντε Καμάργκο), Μιλάνοβ, Μοράις, Μέρκης, Αλωνεύτης.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ντε Λα Μπέγια (76' Μανθάτης), Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ρομαό, Μάρτινς (66' Ανδρούτσος), Φορτούνης (76' Ντομίνγκεζ), Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε.

Διαιτητής: Κάρλος Ντελ Θέρο (Ισπανία)
Βοηθοί: Χουάν Γιούστε (Ισπανία), Ντιέγκο Μπαρμπέρο (Ισπανία)

2 σχόλια:

  1. Κολλυριο για τα ματια μας με αυτον τον Ολυμπιακο... και καποιοι τηρουν σιγη ιχθυος μπροστα στον χοντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχετε από μία ομάδα που -ουσιαστικά- "ξεστήθηκε" μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και "ξαναστήθηκε" τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Με τρεις (μέχρι τώρα) προπονητές και (αρκετούς) παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα γιατί ήρθαν "αργά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.