Header Ads

Header ADS

Κλάους: "Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι"

Οι δηλώσεις του Αθανασιάδη για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, μίλησε (εκτός από την νίκη επί της Σλόβαν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League) για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα:

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας, τώρα ήμουν στην διάθεση του προπονητή μου, με επέλεξε και δώσαμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε, το 100% για να πάρουμε την νίκη - πρόκριση. Δεθήκαμε περισσότερο αυτές τις μέρες που ήμασταν στο ξενοδοχείο. Έλειπε από την ομάδα αυτή η ενότητα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Πριν λίγες μέρες ο κόσμος μας αποδοκίμαζε, αλλά σήμερα είδε μια ομάδα να παίζει σαν οικογένεια και αυτό είναι ότι καλύτερο.

Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα και στα εύκολα. Από την αντίδραση του δείχνει ότι πιστεύει στην ομάδα, ότι κάτι βλέπουν και αυτοί. Αν δεν πίστευαν δε θα αντιδρούσαν με αυτό τον τρόπο. Τα Ευρωπαϊκά είναι διαφορετικά παιχνίδια, υπάρχει κίνητρο από όλους. Βρήκαμε χώρους από τον αντίπαλο και το εκμεταλλευτήκαμε. Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας. Θα προετοιμαστούμε όταν έρθει η στιγμή για να κάνουμε αυτό το βήμα παραπάνω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.