Header Ads

Header ADS

Κ20: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 5-0

Εντυπωσιακή νίκη της Κ20 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναίκού με 5-0
Σε αναμέτρηση της 10ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 του Παναθηναϊκού και είναι πλέον μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα αήττητος στην διοργάνωση (7 νίκες, 1 ισοπαλία) και μετά από 8 παιχνίδι δεν έχει δεχτεί γκολ. Από δυο τέρματα σημείωσαν ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Μάριος Βρουσάι και ένα ο Γιώργος Μανθάτης.

Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό στην διοργάνωση. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος έκλεψε στο κέντρο την μπάλα και κέρδισε μετά από επέλαση τον Χαλκίδη "γράφοντας" το 1-0. Ο Γιώργος Μανθάτης βγάζει ασίστ στον Βρουσάι ο οποίος με κεφαλιά στο 62' κάνει το 2-0 και στο 64' ο Κώστας Τσιμίκας στέλνει "συστημένη" την μπάλα στον Βρουσάι ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή την στέλνει με το κεφάλι στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 74' ο Κώστας Τσιμίκας βγάζει άλλη μια ασίστ και ο Θανάσης Ανδρούτσος σκόραρε το 4ο γκολ. Το 5ο γκολ σημειώνει στο 88' ο Γιώργος Μανθάτης ο οποίος μετά από πάσα του Τόλι "έσκασε" την μπάλα έξω από την περιοχή και παραβίασε την εστία του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας (79' Κουγιός), Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (68' Βάρκας), Βρουσάι (75' Κιρτζιαλίδης).

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαλμάς, Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου (18' Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου (75' Δημήτρουλας), Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (66' Κουντουριώτης).

Βασίλης Βούζας: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και απέδειξε πως εάν πιάσει καλή απόδοση δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία αλλά σκοπός της Ακαδημίας είναι να βελτιώνει τα παιδιά και να τα φτιάχνει καλούς ποδοσφαιριστές για να παίξουν στην μεγάλη ομάδα. Είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά είχαμε δουλέψει σκληρά και πετύχαμε τον στόχο μας. Το Πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και γι' αυτό ο Ολυμπιακός πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Η Ακαδημία μας δουλεύει σωστά και έχει αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει και να χειροκροτήσει τα παιδιά.»

Θανάσης Ανδρούτσος: «Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι. Εύκολο το κάνουμε εμείς με την απόδοση μας. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά και πρέπει συνεχώς να δίνεις το 200% για να πετύχεις. Είτε παίζεις στην πρώτη ομάδα είτε στην Κ-20. Ήταν μια νίκη με μεγάλο σκορ και για να έρθει αυτό δουλέψαμε πολύ. Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα.Η νίκη ανήκει σ' όλους. Στην ομάδα και όχι σ' αυτούς που πέτυχαν τα γκολ.»

Μάριος Βρουσάι: «Συγχαρητήρια σ' όλους για τη νίκη. Παίξαμε μ' έναν αντίπαλο που δεν είχε ηττηθεί έως σήμερα αλλά τον κερδίσαμε. Ακούσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και δουλέψαμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Δεν έχει σημασία που έβαλα δυο γκολ. Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα. Συνεχίζουμε. Φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού και οι ευθύνες είναι μεγάλες.»

Κώστας Πανάγου: «Μπράβο σ' όλους. Είχαμε σχεδιάσει με τον προπονητή μας πολύ καλά το παιχνίδι και παίξαμε όπως έπρεπε. Όλοι μας θέλουμε να βοηθάμε την ομάδα και να βελτιωνόμαστε ως ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός μας παρέχει τα πάντα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.