Header Ads

Header ADS

Ξάνθη: Παρελθόν ο Τσέναμο

Ξάνθη: Παρελθόν ο Τσέναμο
Ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Λουίτζι Τσέναμο και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Λουίτζι Τσέναμο με το ήθος και την επαγγελματική του νοοτροπία, συνέβαλε τα μέγιστα την φετινή σαιζόν. Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του καριέρα και υγεία γι' αυτόν και την οικογένειά του.»

Παρελθόν και οι Ζαραδούκας, Φάρκας, Ντιμιτρόφ

Ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Γιάννη Ζαραδούκα, Πάβολ Φάρκας και Νικολάι Ντιμιτρόφ και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας. Τους εύχεται δε, ότι καλύτερο στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας και υγεία γι' αυτούς και τις οικογένειές τους.»

"Τέλος" και ο Νίκος Νεντίδης

Ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ευχαριστεί τον συνεργάτη της Νίκο Νεντίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας. Στα 2,5 χρόνια της άριστης συνεργασίας μας, βοήθησε την ομάδα μας με τις γνώσεις του καθώς επίσης και με το ήθος και τον χαρακτήρα του. Του ευχόμαστε δε, κάθε επαγγελματική επιτυχία και υγεία σ' αυτόν και για στην οικογένειά του.»

Παρελθόν ο Παπαστεριανός

Ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Παπαστεριανό για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Μανώλης Παπαστεριανός με την αγωνιστική του συμπεριφορά συνέβαλε τα μέγιστα στην παρουσία της ομάδας μας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος τη σαιζόν 2014-2015, όπως επίσης το πάθος και η νοοτροπία του ήταν ξεχωριστή για όλους μας. Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του καριέρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.