Header Ads

Header ADS

Αστέρας: Ανανέωση της συνεργασίας με Χάβο

Στον πάγκο του Αστέρα και την νέα σεζόν ο Χάβος
Με τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί και την καινούρια αγωνιστική περίοδο (2016-2017) ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης γνωστοποίησε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή με μία λιτή ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Μάκη Χάβο.»

Η ομάδα της Τρίπολης προχώρησε και σε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Ο Κώτσιρας, γέννημα θρέμμα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στην Μεγαλόπολη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Δόξα Μεγαλόπολης και στην Φαλαισία, ενώ με την φανέλα του Παναρκαδικού στην Γ' Εθνική, σημείωσε 22 γκολ σε 50 αγώνες και ήταν ένας από τους MVP της Football League 2 και στόχος ομάδων της Super League. Ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος, επέλεξε τον αριθμό "27" για την φανέλα του.

Οι πρώτες δηλώσεις: «Είναι η αρχή ενός ονείρου ζωής. Νιώθω ευγνώμων για το συμβόλαιο με τον Αστέρα. Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα από μένα όσα περισσότερα γίνεται. Αυτό που κατάφερα εγώ, θέλω να αποτελέσει οδηγό για όλα τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στην Αρκαδία. Ο Αστέρας είναι όνειρο ζωής για πολλά μικρά παιδιά, τα οποία με σκληρή δουλειά και υπομονή μπορούν να καταφέρουν πολλά. Σκύβω το κεφάλι και περιμένω με αγωνία να αποδείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε ο Αστέρας.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
2010-2011 → Δόξα Μεγαλόπολης (Β' Τοπικό Αρκαδίας)
2011-2014 → Φαλαισία (Α' Τοπικό Αρκαδίας)
2014-2015 → Παναρκαδικός 25 (12)
2015-2016 → Παναρκαδικός 25 (10)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.