Header Ads

Header ADS

Τούντορ: "Να δείξουμε ότι είμαστε εδώ"

Λίγο πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για το 2016 του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, ανέλυσε τις σκέψεις του στην κάμερα του Novasports σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι αλλά και το παιχνίδι της Μυτιλήνης κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κροάτη τεχνικού...

Για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής: «Η άποψη μου για το παιχνίδι στην Μυτιλήνη είναι ότι δεν έπρεπε να χάσουμε. Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι, αλλά όπως ξέρουμε όλοι τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι οι λεπτομέρειες. Οι αντίπαλοι σκόραραν δύο φορές, μία με στημένο και μία με αντεπίθεση, ενώ εμείς ήμασταν κακοί στα τελευταία 20-25 μέτρα από την εστία τους. Είχαμε μερικά προβλήματα στο να πετύχουμε κάποιο γκολ και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Κυριαρχούμε και ελέγχουμε τα παιχνίδια αλλά πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί.»

Για το αν η ομάδα παρουσιάζει πρόοδο: «Αυτό που θέλω να πω πρώτα από όλα είναι ότι χάσαμε μετά από… δεν ξέρω… 30-40 μέρες; Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε θέματα να δημιουργήσουμε. Από ότι έχω καταλάβει στον ΠΑΟΚ μας αρέσει να τα δημιουργούμε και να λέμε μετά από μία χαμένη μάχη ότι χάθηκε και ο πόλεμος. Έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή και παρουσιάζεται η ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου.»

Για τους τραυματίες: «Ο Ροντρίγκες χρειάζεται επτά με δέκα μέρες ακόμα. Ο Κόστα και ο Γλύκος γυρίζουν σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Είναι καλό να έχουμε πίσω τα παιδιά που τραυματίστηκαν. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε σκληρά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.»

Για την αναμέτρηση του πρώτου γύρου κόντρα στον ΠΑΣ: «Ήταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι. Το θυμάμαι πολύ καλά. Ήταν απίστευτο το ότι δεχθήκαμε τρία γκολ. Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο παράξενα παιχνίδι για εμάς ως τώρα στην σεζόν. Δεν αξίζαμε να χάσουμε αλλά σκόραραν τρία γκολ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα έδρας. Εμείς δεν κοιτάμε όμως με ποιον παίζουμε. Είτε παίζουμε με τα Γιάννινα, είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να τους κερδίσουμε και να χάσουμε από όλους και δεν είναι καλό αυτό.»

Για την ώρα έναρξης του αγώνα: «Αν η ώρα είναι πρόβλημα για εμάς τότε δεν πρέπει να είμαστε εδώ. Δεν παίζει ρόλο η ώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.