Header Ads

Header ADS

Λεβαδειακός: Η αποστολή για Ολυμπιακό

Στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι στραμμένη η προσοχή των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, έπειτα από το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς. 

Μετά το τέλος της ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία κατάρτισε με δυσκολία και σχεδόν αναγκαστικά, καθώς στους τραυματίες Milhazes, Belghazouani, Favalli και Romeu έχουν προστεθεί ο Ouon, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με την ΑΕΚ, ο Γιακουμάκης, ενώ για τον Μανωλά, ο οποίος παρόλο που είναι τραυματίας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή. 

Απόντες θα είναι επίσης οι τιμωρημένοι Μάντζιος και Νικολάου. Αντιθέτως, στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Andriy Tsurikov. Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Veremko, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Jahić, Τόπι, Μάγκας, Στάθης, Tsurikov, Mendy, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μίνγκας, Καψάσκης, Παππάς, Merebashvili, Domovchiyski, Θέος και Ben.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.