Header Ads

Header ADS

"Κατσουράνης, ένας από τους ηγέτες μας"

Οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών προέβησαν στην παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής καριέρας του Κώστα Κατσουράνη: 

«Ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο ύστερα από μια πολυετή και γεμάτη επιτυχίες καριέρα. Η προσφορά του είναι αναμφισβήτητη και συνδεδεμένη με τις μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις της Εθνικής. 

Όλα αυτά τα χρόνια, η έντονη προσωπικότητα του Κώστα και η δεδομένη ποδοσφαιρική αξία του, τον ανέδειξαν σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει.»

2 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί οι μπούφοι που γράφανε και λέγανε να φύγει ο Κατσουράνης από την Εθνική είναι χαρούμενοι με την τελευταία θέση στα προκριματικά. Αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα. Αν δεν πουλήσεις οπαδισμό τους χαλάς την πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς Δημήτρη που έφυγαν ο "ηττοπαθής" Σάντος, ο "κλικαδόρος" Κατσουράνης και ο "βουτηχτής" Καραγκούνης και είδαμε μία άσπρη μέρα στην εθνική. Τρένο πήγαμε στα προκριματικά του EURO, αλλά με την όπισθεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.