Header Ads

Header ADS

Εθνική Ανδρών: Ελλάδα - Ουγγαρία 4-3

Επιτέλους νίκη. Με 4-3 επικράτησε η Εθνική Ανδρών της Ουγγαρίας στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον τελευταίο αγώνα της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. 

Το πρώτο τέρμα της Εθνικής πέτυχε στο 5ο λεπτό ο Σταφυλίδης με σουτ, ενώ ισοφάρισε για την Ουγγαρία ο Λόβρενσιτς με κεφαλιά στο 26'. Οι Ούγγροι πήραν το προβάδισμα με τον Νέμεθ στο 54' για να ισοφαρίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Ταχτσίδη τρία λεπτά αργότερα. 

Το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενος πέτυχε ο Νέμεθ στο 76' για να ισοφαρίσει και πάλι ο Μήτρογλου με πλασέ στο 79' μετά από πάσα του MVP του παιχνιδιού Ταχτσίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85' ο Κονέ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χολέμπας. 

Διαιτητής ήταν ο Ιβάν Μπέμπεκ από τη Κροατία, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Γιουχάς, Ελέκ, Χολέμπας, Νέμεθ, Μόρα, Μπέντε και Φιόλα.

Ελλάδα: Καρνέζης, Κίτσιου, Μόρας, Παπασταθόπουλος (62' Τζανετόπουλος), Σταφυλίδης (35' Χολέμπας), Πέλκας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μάνταλος (72’ Κονέ), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Ουγγαρία: Κίραλι, Καντάρ, Φιόλα, Έλεκ, Τζούτζακ (70' Κάλμαρ), Νέμεθ, Γκέρα (71' Νάγκι), Μπέντε, Λόβρενσιτς (61' Νίκολιτς), Λεάντρο, Γιουχάς.

Εισιτήρια: 9.500


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.