Header Ads

Header ADS

Βέροια: Τρεις μεταγραφές, μία ανανέωση

Ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι μετεγγραφές των Giorgi Merebashvili και William Edjenguélé στην Βέροια. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, που έχει αγωνιστεί σε Δυναμό Τυφλίδας, Βοϊβοντίνα και πέρσι στον ΟΦΗ, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ΠΑΕ Βέροια.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του δήλωσε: «Θέλω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Πέρσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο πλέον γνωρίζω καλά. Πολύ δουλειά και υγεία εύχομαι, για να έχει η ομάδα μας μια καλή σεζόν.»

Για δύο χρόνια θα αγωνίζεται στη «Βασίλισσα» και ο Γάλλος αμυντικός William Edjenguélé, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στον Παναιτωλικό: «Συνάντησα πολύ καλό κλίμα στη Βέροια και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.»

Στη «Βασίλισσα του Βορρά» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανέστης Καρακώστας. Ο ποδοσφαιριστής (έρσι αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου και στον Ηρακλή) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με την ΠΑΕ Βέροια. Ο Ανέστης Καρακώστας είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται στην άμυνα και ως μεσοαμυντικός. Τέλος, για τρία χρόνια ανανέωσε ο μεσοεπιθετικός Μπάμπης Παυλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.