Header Ads

Header ADS

Πορτογάλος διαιτητής στο ΠΑΟΚ - Λοκομοτίβα

Τον Κάρλος Μιγκέλ Ταμπόρντα Ζίστρα -δημόσιο υπάλληλο στο επάγγελμα- και διεθνή από το 2012 επέλεξε η UEFA να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την προσεχή Πέμπτη (23/07, 20:00). 

O 41χρονος Πορτογάλος -διεθνής από την περίοδο 2010/11- διαιτητής Κάρλος Μιγκέλ Ταμπόρντα Ζίστρα κλήθηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα την αναμέτρηση της Τούμπας για τον 2ου προκριματικό γύρο του Europa League. 

Ο Ζίστρα εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος και ξεκίνησε την διαιτητική καριέρα του το 1992, ενώ το 1999 βρέθηκε να διευθύνει αγώνες της πρώτης κατηγορίας του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Από το 2011 είναι στη 2η κατηγορία διαιτητών της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 

Βοηθοί θα είναι οι -επίσης Πορτογάλοι- Πάουλο Αλεξάντρε Σάντος Σοάρες και Αντόνιο Μανουέλ Αλμπίνο Γκοντίνιο. Την... Πορτογαλική παροικία συμπληρώνει ο τέταρτος διαιτητής, ο οποίος θα είναι ο Βάσκο Αντόνιο Μορέιρα ντος Σάντος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δανός Γιαν Κάρλσεν και παρατηρητής της UEFA ο Αγγλος Μαρκ Μπλάκμπορν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.