Header Ads

Header ADS

Ούτε η Barcelona!

Για το "ναυάγιο" της Εθνικής μας στα Νησιά Φερόες δεν υπάρχουν πολλά για να πεις και να σχολιάσεις. Οριστικός ο αποκλεισμός -και μαθηματικά- από την τελική φάση του Euro 2016, τέλος εποχής. 

Το ζητούμενο είναι αν σε αυτό το "δεκάμηνο της κολάσεως" που ακολούθησε το μουντιάλ (και η Εθνική απώλεσε πολλά περισσότερα πράγματα από μία πρόκριση - θα τα βρούμε μπροστά μας εν καιρώ) μπήκαν -έστω και ανορθόδοξα (βλέπετε δεν μας άρεσε η σταδιακή και "ομαλή" ανανέωση που έκαναν οι Ρεχάνγκελ - Σάντος)- τα θεμέλια για την επόμενη μέρα. (Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ...)

4 σχόλια:

  1. Ότι έχει ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης, το έχει. Δεν θα του τα φορτώσουμε όλα, αλλά δεν θα ξεχάσουμε και το καταστροφικό του πέρασμα όπου σε "συνεργασία" με την ΕΠΟ κατάφεραν να διαλύσουν μία ομάδα που έφθασε στην οκτάδα του Euro, παραλίγο οκτάδα στο μουντιάλ και στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα σιγουρα θες προπονητη για να κερδισεις τα Νησια Φεροες.... θας μας τρελανεις ρε Μπαλαντερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μπορείς να κερδίζεις ομάδες τύπου Νησιά Φερόε "χωρίς προπονητή" θα πρέπει να διαθέτεις ομάδα που θα πηγαίνει με "αυτόματο πιλότο". Δηλαδή θα έχει "χτιστεί", θα έχει δουλευτεί, θα έχουν μάθει όλοι καλά τους ρόλους τους και τα "χνώτα" των συμπαικτών τους. Δηλαδή θα "έχει μπει το τραίνο στις ράγες" και θα ταξιδεύει...

    Όλα αυτά είναι δουλειά της διοίκησης και του προπονητή. Καλώς ή κακώς τούτη την ομάδα της "έχτισαν" (τρομάρα τους) η ΕΠΟ του Σαρρή και ο Ρανιέρι. Μικρότερο, αλλά υπαρκτό, μερίδιο ευθύνης έχει και ο Μαρκαριάν. Δεν ήταν ομάδα αυτή που κατέβασε το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.