Header Ads

Header ADS

Euro 2016 qualifiers: Νησιά Φερόε - Ελλάδα 2-1

"Πικρή" ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Εθνική ομάδα των Ανδρών από τα Νησιά Φερόε στο Τορσάβν, στον μεταξύ τους αγώνα για την προκριματική φάση του Euro 2016. Η Ελληνική ομάδα προσπάθησε να πιέσει τους γηπεδούχους αλλά τα σουτ των Φετφατζίδη και Καρέλη σταμάτησε ο Νίλσεν ενώ ακριβώς πριν οι γηπεδούχοι βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα πρώτοι, ο Μήτρογλου είχε υποχρεώσει αρχικά τον τερματοφύλακά τους να διώξει δύσκολα σε κόρνερ και να δει σουτ του Έλληνα φορ να σταματάει στο δοκάρι. 

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν ν' ανοίξουν το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Χάνσον, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην Ελληνική περιοχή από πάσα του Βατνχάμαρ και με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρνέζη. Η Εθνική πίεσε εκ νέου μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. 

Στο δεύτερο μέρος οι διεθνείς μπήκαν πολύ δυνατά, όμως, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Νίλσεν, ο οποίος απομάκρυνε κάθε επιθετική προσπάθεια της Εθνικής. Όμως, και πάλι οι παίκτες των Νησιών Φερόε βρήκαν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη. 

Την δεύτερη φορά σκόρερ ήταν ο Όλσεν, ο οποίος με σουτ στην κίνηση από πάσα και πάλι του Βατνχάμαρ νίκησε τον Έλληνα πορτιέρο. Η Εθνική απλώς μείωσε στο 85' με κεφαλιά του Παπασταθόπουλου από σέντρα του Νίνη. Ο Νορβηγός διαιτητής Τομ Χάραλντ Χάγκεν παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Χάνσεν, Μπεντζάμινσεν, Τοροσίδη, Ολσεν, Καρέλη.

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ: Νίλσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Μπ. Χάνσεν, Χάνσον, Μπεντζάμινσεν, Ολσεν, Σόρενσεν (13' Ντάβιντσεν), Βατνχάμαρ, Χολστ, Εντμουντσον (92' Γιόνσεν).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (46' Νίνης), Καρέλης, Φετφατζίδης (72' Κολοβός), Μήτρογλου.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.