Header Ads

Header ADS

Βεργέτης: "Κατακρίνω την αντίδραση της ομάδας"

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικου Βεργέτη, μετά την βαριά εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των play off της Super League:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αναλύσαμε τον αντίπαλο και στα πρώτα 23 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα "κρύο" γκολ από μία στατική φάση και αυτό μας αποσυντόνισε. Μας εξέπληξε δυσάρεστα και παρά το γεγονός ότι έπρεπε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Ανεβάσαμε ταχύτητα και το τελευταίο έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Έμειναν ανοιχτοί χώροι πίσω, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός.

Δυστυχώς βλέποντας την εικόνα του ματς, η ομάδα μετά το γκολ που δέχθηκε, έχασε ρυθμό και την ροή στην εικόνα του αγώνα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο στα επόμενα ματς. Βλέποντας τα πρώτα 23 λεπτά του ματς, η ομάδα μπήκε με προσανατολισμό και ήταν διαβασμένη απέναντι στον αντίπαλο και αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά. Δεν φάνηκε ότι υστερούσαμε, ούτε στα μαρκαρίσματα, ούτε υπήρχε ανωμαλία στην διάταξη. Τοποθετηθήκαμε σωστά μέσα στο γήπεδο.

Αυτό που κατακρίνω είναι η αντίδραση της ομάδας. Δεν ξεπεράσαμε το σοκ. Και να ήθελα να άλλαζα κάτι, δεν θα το ανέφερα. Η ομάδα είχε σωστή διάταξη στο γήπεδο και βλέποντας τα πρώτα λεπτά, δεν ήταν άστοχη η επιλογή προσώπων. Η αίσθηση που έχω τώρα είναι αυτή. Η πορεία της ομάδας θα απαντηθεί όταν τελειώσουν τα πλέι οφ. Αν στην πορεία του μίνι πρωταθλήματος, η ομάδα δεν πάρει θετικά αποτελέσματα, η σεζόν θα είναι αποτυχημένη; Αυτό θα το δείξουν τα αποτελέσματα.

Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την ταχύτητα του Παναθηναϊκού, γεγονός που το είχαμε επισημάνει. Γι' αυτό βάλαμε δύο γρήγορα μπακ, για να σταματήσουμε την διείσδυση των παικτών του Παναθηναϊκού. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την γρήγορη κίνηση στον χώρο. Ήθελα δύο στόπερ που να κατεβάζουν την μπάλα και να είναι ψύχραιμοι στην πίεση που ασκεί ο Παναθηναϊκός.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.