Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα 0-1

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Φιορεντίνα στην Θεσσαλονίκη με 1-0 για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση...

«Αν περνούσε κάποιος έξω από τη Θύρα 4 μισή ώρα μετά το ματς και άκουγε τα συνθήματα, θα πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Φιορεντίνα. Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είναι τρελοί. Ξέρουν να αναγνωρίζουν. Και σήμερα αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει τον φημισμένο αντίπαλο.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχασε 0-1 από τη Φιορεντίνα και υπέστη την πρώτη ήττα σε φάση ομίλων από το 2005 (απέναντι στη Στουτγκάρδη). Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, καθώς ο Δικέφαλος πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του ματς και ειδικά στην επανάληψη είχε πλήρως τα ηνία του αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε με τη Φιορεντίνα να δείχνει διάθεση να περιμένει τον ΠΑΟΚ, όμως μερικές αστάθειες στην αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου, τους έδωσε την αυτοπεποίθηση να πάρουν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, εκτός από μια του Μπερναντέσκι στο 6ο λεπτό και το…μοιραίο γκολ στο 38ο, όταν ο Βάργκας με διπλή προσπάθεια στο τετ α τετ του νίκησε τελικά το Γλύκο για το 0-1. Στην αρχή του ματς ο ΠΑΟΚ έχασε και τον Σκόνδρα με διάστρεμμα (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις), όμως ο Κίτσιου δεν άφησε το κενό του να φανεί.

Στην επανάληψη και με τις αλλαγές του Άγγελου Αναστασιάδη, η ομάδα έδειξε ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθεί, σαφώς αφήνοντας και περισσότερους χώρους. Και σε αρκετές περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Αθανασιάδη, τον Σαλπιγγίδη, τον Γκολάσα και τον Ρατς, ωστόσο ο Ταταρουσάνου και η άμυνά του κράτησαν το "0" και τη νίκη για την Φιορεντίνα, που από την πλευρά της προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και την ποιότητα του Κουαδράδο που πέρασε στο ματς για να κλειδώσει τη νίκη, χωρίς πάντως επιτυχία.

Το αξιοσημείωτο του αγώνα, ήταν ότι το γεμάτο γήπεδο παρέμεινε έτσι (τουλάχιστον όσον αφορά τη Θύρα 4) μέχρι και μισή ώρα μετά το ματς, με τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα και να δείχνει την ικανοποίησή του, επιβραβεύοντας παράλληλα την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη που τηρεί την υπόσχεσή της: μπορεί να πέφτει, αλλά ποτέ χωρίς μάχη...»

Διοργάνωση: Europa League
Διοργανώτρια: UEFA
Σεζόν: 2014-2015

Φάση: Ομίλων
Όμιλος: 11ος
Αγωνιστική: 3η
Ημερομηνία: Πέμπτη 23/10/2014

Αναμέτρηση: ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα 0-1
Σκόρερ: Βάργκας (38')
Διαιτητής: Felix Zwayer (GER)
Γήπεδο: Τούμπας, Θεσσαλονίκη (GRE)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (Κίτσιου 10'), Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Περέιρα (Γκολάσα 54'), Σαλπιγγίδης (Παπαδόπουλος 81'), Τζανδάρης, Αθανασιάδης

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπάντελι, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (Λαζάρι 66'), Ίλισιτς (Μαρίν 78′), Μπερναντέσκι (Κουδράδο 57')

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.