Header Ads

Header ADS

Κουλούρης: "Ίνδαλμά μου είναι ο Ιμπραΐμοβιτς"

Ο Ευθύμης Κουλούρης παρέλαβε σήμερα το βραβείο για το Best Goal της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και στο πλαίσιο της βράβευσης παραχώρησε δηλώσεις, μιλώντας σχετικά με τον ίδιο, το μέλλον και τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ:

Για το γκολ που σημείωσε: «Είχα ένα καλό προαίσθημα, ένιωθα καλά και πέτυχα το γκολ που μας έδωσε τη νίκη.»

Για την κρίσιμη περίοδο στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Πιστεύω είναι πολύ κρίσιμη περίοδος. Έχουμε τα δύο ματς του πρωταθλήματος, αλλά και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό.»

Για την ευκαιρία που του δόθηκε: «Έβλεπα ότι είμαι καλά, δούλευα σκληρά, περίμενα την ευκαιρία και ήθελα να την αρπάξω από τα μαλλιά.»

Για την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ και την δικιά του απουσία από τους τελευταίους της αγώνες: «Δεν έχει σημασία ότι λείπω εγώ. Είμαστε μία ομάδα, άσχετα που λείπω εγώ. Υπάρχουν αρκετά παιδιά για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τον τίτλο.»

Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα πάει στον τελικό.»

Για τους αγώνες που ακολουθούν: «Σε αυτά τα ματς θα δείξουμε χαρακτήρα, για να τα κερδίσουμε, τόσο του πρωταθλήματος όσο και τον ημιτελικό αλλά και τον τελικό ώστε να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα Play Off.»

Για το ίνδαλμα του: «Ίνδαλμά μου είναι ο Ιμπραΐμοβιτς. Το έχω δηλώσει πολλές φορές γιατί μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται και ο δυναμισμός του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.