Header Ads

Header ADS

Οι επτά διεθνείς του ΠΑΟΚ

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ την Τετάρτη (14/08), συμπεριλαμβάνονται δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Νίκος Σπυρόπουλος. Αντίθετα ο πορτογάλος προπονητής της Εθνικής άφησε στη Θεσσαλονίκη τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ στην αποστολή μετέχουν οι "μόνιμοι" Κώστας Κατσουράνης και Αλέξανδρος Τζιόλης.

Όπως έμεινε ο Σαλπιγγίδης στη Θεσσαλονίκη, έτσι συμφωνήθηκε να μην καταπονηθεί με ένα επιπλέον ταξίδι και ο Τόμας Νέτσιντ, ο οποίος αρχικά είχε κληθεί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Τσεχίας Μίχαλ Μπίλεκ για το εκτός έδρας ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ουγγαρία (14/08).

Για το φιλικό της Αλβανίας με την Αρμενία (14/08) κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας της γειτονικής χώρας Τζιάνι ντε Μπιάζι ο Εργκίς Κάτσε, ενώ ο Κοστίν Λαζάρ αναμένεται να συμμετάσχει στο φιλικό παιχνίδι της Ρουμανίας με τη Σλοβακία (14/08). Τέλος το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελπίδων (Κ21) της Ελλάδας αναμένεται να κάνει ο Στέλιος Κίτσιου, καθώς ο 20χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Τσάνα για το εκτός έδρας φιλικό με την Ουκρανία στο Λβιβ (13/08).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.