Header Ads

Header ADS

ΝΟΒ - Ολυμπιακός: Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Με τον Ολυμπιακό να είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Βουλιαγμένη, στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Λαιμού, με τελικό σκορ 6-7, ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης Γυναικών. Μία νίκη που φέρνει πλέον τον Ολυμπιακό ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δίνοντας του έτσι το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ που ακολουθούν. Σ’ αυτόν στάθηκαν σε δηλώσεις τους και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, αλλά και η διεθνής περιφερειακός, Άλκηστη Αβραμίδου, η οποία μάλιστα έφθασε στο σημερινό παιχνίδι τα 401 γκολ στην Α1 Γυναικών.

«Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς. Πιστεύω πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο τέλος αντέξαμε την πίεση της Βουλιαγμένης, που προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση. Περιορίσαμε σημαντικά τα λάθη μας σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, κι αυτό είναι που μας βοήθησε περισσότερο στο να φτάσουμε στη νίκη σήμερα. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις που κάνουμε και παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, που δείχνει όμως πως έχει συνοχή και βγάζει πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα ακολουθούν τα κρισιμότερα ματς της σεζόν, αυτά των πλέι-οφ και εκεί πρέπει να δείξουμε ανάλογη εικόνα αν θέλουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, με την Άλκηστη Αβραμίδου να αναφέρει στη συνέχεια:

«Παρά την πίεση που δεχθήκαμε σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο από τις αντιπάλους μας, καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο σκορ και να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη στο Λαιμό. Όσον αφορά τα 401 μου γκολ στο πρωτάθλημα είναι μεν μεγάλο επίτευγμα, αλλά δε σημαίνει κάτι. Επικεντρώνομαι στην ομάδα και στους στόχους που έχουμε θέσει όλες μαζί. Η ομάδα μας αν και πολύ νεανική, μέσα από τέτοιες νίκες και εμφανίσεις δείχνει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό πόλο. Αυτό που δε βοηθάει βέβαια στην Ευρώπη είναι η έλλειψη εμπειρίας που υπάρχει στο ρόστερ μας, αλλά σιγά σιγά κερδίζουν παραστάσεις τα νεαρά κορίτσια και πιστεύω πως στο μέλλον βρισκόμαστε ψηλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.»

Από την άλλη, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτριών του, παρά την ήττα και επισήμανε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα, αλλά και το Τσάμπιονς Καπ: «Θεωρώ πως το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες και σε κάποια λάθη μας στην άμυνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο οκτάλεπτο. Τα κορίτσια πάλεψαν μέχρι το τέλος για την ισοφάριση, πιέζοντας τον Ολυμπιακό και αυτό είναι πολύ θετικό. Τώρα μεγάλοι στόχοι μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Καπ. Από εδώ και πέρα είναι όλα τα ματς κρίσιμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και δε θέλουμε να έχουμε απώλειες, καθώς εξ’ αρχής είχαμε θέσει τους συγκεκριμένους στόχους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.