Header Ads

Header ADS

Πόλο - Α1 Ανδρών: 19η αγωνιστική

Με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα κατά τα 5/6 το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Ανδρών, το Σαββατοκύριακο. Η αυλαία θα πέσει αύριο - Κυριακή με την αναμέτρηση Αργοστόλι - Πάτρα. Τα Σαββατιάτικα ματς:

Άνετα ο Ολυμπιακός 17-5 τον Παναθηναϊκό

Πολύ εύκολα καθάρισε με τον "αιώνιο" αντίπαλό του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στο αποψινό κατ' ευφημισμόν ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 17-5 τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο κολυμβητήριο του Πειραιά, διατήρησαν το απόλυτο των νικών (19 στα 19) και παραμένουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας με δυο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΝΟ Βουλιαγμένης, από τον οποίο έχουν κι ένα ματς λιγότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17-5
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 3-2, 6-2, 4-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοθωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δερβίσης, Μάζης 2, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 4, Ποντικέας 1, Μπλάνης 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 4, Μάγιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος, Καλογεράκος, Αργυρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακοδης, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ.1, Παπαδόγκωνας 2, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ. 1, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ., Παρασκευόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρτίδης
Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Νίκη του ΝΟ Βουλιαγμένης 10-5 στην Ηλιούπολη

Εύκολο πέρασμα από την Ηλιούπολη έκανε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ έφτασαν στη νίκη με 10-5, σε ρυθμούς ρελαντί, επί του ΓΣ Ηλιούπολης για την 19η αγωνιστική ττης Α1 Ανδρών και κρατούν σταθερά την 2η θέση της βαθμολογίας (με ένα ματς περισσότερο), λίγες ημέρες πριν να υποδεχτούν την ισπανική Μπαρτσελονέτα στον μεταξύ τους πρώτο προημιτελικό του ευρωπαϊκού τσάμπιονς λιγκ.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-10
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 2-2, 1-3, 0-4

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Καρμάλης, Φαναριώρογλου, Καζάζης, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης, Λάζαρης 3, Ματαράγκας, Κωνσταντόπουλος 1, Κολυβάς, Γιάγκος, Παπαδογιάννης, Κοπελιάδης, Φωτόπουλος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης 1, Κομάντινα 1, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ. 2, Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 3, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος, Μασμανίδης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μικεδάκης
Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Μένει στα σαλόνια το Παλαιό Φάληρο

Την πιο καθοριστική νίκη της σεζόν πέτυχε στην έδρα του το Παλαιό Φάληρο, που επικράτησε με 6-3 του ΝΑΟ Κέρκυρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών κι έκανε το τεράστιο βήμα για την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια της υδατοσφαίρισης. Η ομάδα του Κώστα Λούδη, που έφτασε κι αυτή στους 18 βαθμούς, ήταν κυρίαρχη στο ματς και έφτασε δίκαια στη νίκη, επί ενός ΝΑΟ Κέρκυρας που κατέβηκε με 11 παίκτες και μπορεί να φαίνεται ότι μπαίνει σε περιπέτειες, αλλά έχει το ματς κόντρα στον καταδικασμένο ΝΟΠ την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του, το οποίο ελπίζει να κερδίσει για να εξασφαλίσει τη σωτηρία. Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε στο 2.53 πριν τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΝΑΟ Κέρκυρας Μίλαν Τζώρτζεβιτς για έντονη διαμαρτυρία.

Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 6-3
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 3-1, 1-0, 0-1

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Φλώρος Α., Δραγώνας, Ξενάκης 1, Σιώνης 3, Τζαβάρας, Παναγούλης, Βερύκοκος, Ενλοου 2, Καπότσης, Σίμος, Τσαγκάρης, Σπηλιωτόπουλος, Αμπατζόγλου, Σαλτερής.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός, Μεζίλης, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης, Καλούδης, Βογιατζόγλου 1, Ζαρκαντζάς 1, Αποσκίτης, Παπασπυρόπουλος, Κραουνάκης.

Δαιιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρτίδης
Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

Νίκη σωτηρίας ο ΝΟ Χανίων 5-4 τον Πανιώνιο

Τεράστια εκτός έδρας νίκη που ουσιαστικά του εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία, πέτυχε ο ΝΟ Χανίων στη Νέα Σμύρνη. Οι Χανιώτες, με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Βλοντάκη (ΦΩΤΟ), επιβλήθηκαν με 5-4 του Πανιωνίου για την 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, έφτασαν τους 18 βαθμούς και έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλό τους που βλέπει, πλέον, κατάματα τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Οι κυανέρυθροι της Νέας Σμύρνης, βέβαια, έχουν την επόμενη αγωνιστική το ματς με τον καταδιασμένο ΝΟΠ στην Πάτρα και ελπίζουν ότι μπορούν να το πάρουν και να κάνουν άλμα σωτηρίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 4-5
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-3, 1-1, 0-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 1, Λύκαρης Λ., Κουτσιαλής Χρ. 1, Θωμάκος, Τζαμαντάκης, Φούτρης, Σάκιτς 2, Αλβέρτης, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ., Γαρταγάνης, Καρακάσης, Κουκής.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Μιγιάκης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μαζοκοπάκης, Βιζυράκης 1, Βλοντάκης 3, Σκουμπάκης 1, Κουμής.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Αχλαδιώτης
Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Πέρασε από την έδρα του ΠΑΟΚ ο ΝΟ Χίου (10-12)

Νικηφόρα πέρασε από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ο ΝΟ Χίου καθώς επιβλήθηκε με 12-10 του ΠΑΟΚ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών. Η ομάδα του νησιού της μαστίχας παραμένει έτσι μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΟΚ χάνει κάποιο έδαφος στη διεκδίκηση της εισόδου στην τετράδα. Οι Χιώτες επέβαλαν το ρυθμό τους στο πρώτο οκτάλεπτο και πήραν ένα προβάδισμα δύο γκολ. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ απείλησε, αλλά δεν κατάφερε παρά να μειώσει στο ένα γκολ. Οι παίκτες του Μπελέγρη με πλουραλισμό στην επίθεση κρατούσαν πάντα το προβάδισμα και τελικά έφτασαν στο 12-10 υπέρ τους.

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΧΙΟΥ 10-12
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-5, 2-3, 4-4, 1-0

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς Ε.. Σαρησάββας 3, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Ζιάκας, Σιταρένιος 1, Κόλιανιν 2, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης 1, Αργυρός, Βαχαρέλης, Φοροσίδης, Σολανάκης 2, Κίσσας.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 3, Μιμίδης 2, Κατσουλάκης, Κόχειλας 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 2, Σωτηριανός 1, Γαβαλάς Ι., Χατζηκυριακάκης 1.

Διαιτητές: Αδαμάσογλου, Μονιούδης
Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

ΚΥΡΙΑΚΗ, 14/04
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
Κολυμβητήριο: Νέας Σμύρνης
Ώρα διεξαγωγής: 14:30
Διαιτητές: Μπουδραμής - Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.