Header Ads

Header ADS

Βράβευση Lawrence - MVP 21ης αγωνιστικής

Ο Liam Lawrence παρέλαβε σήμερα το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, αλλά το μυαλό του ήταν ήδη στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Το τι πρέπει να κάνει το βράδυ του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ το περιέγραψε με έξι μόνο λέξεις: «Να παίξουμε καλά! Είναι τόσο απλό...» Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός γνωρίζει ότι η αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ μόνον εύκολη δεν θα είναι, όμως δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στους συμπαίκτες του.

«Πάντα αισθάνομαι την ευθύνη να σκοράρω, να παίξω καλά. Δεν έχει σημασία με το ποιον θα αγωνιστώ στην επίθεση. Ο Αθανασιάδης θα μας λείψει από αυτό τον αγώνα, γιατί είναι ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας και μία διαρκής απειλή για τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρω ότι ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι. Το ίδιο κάνουμε και εμείς, είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, σε ένα μεγάλο γήπεδο, στο οποίο θα παίξω για πρώτη φορά και φυσικά θέλω να φύγω νικητής... Πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

Ευχαριστώντας τον κόσμο για το τρίτο βραβείο ο Liam Lawrence στάθηκε και στην προσωπική του κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Πάντα μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα και να είμαι όσο περισσότερο δημιουργικός. Διανύω μια περίοδο στην οποία νιώθω απελευθερωμένος από τραυματισμούς και μπορώ να βοηθήσω ξανά την ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.